nlc.hu
Sztárok

Ő Tündérszépek 2021 szépségverseny győztese

Hosszú idő után először szőke szépségkirálynőt koronáztak a Tündérszépe versenyen – ő Szabó Orsolya

Egy álma vált valóra: Szabó Orsolya lett a Tündérszépek első helyezettje, élményeiről Kocsis Korinna és Molnár Irina oldalán számolt be a Mokkában.

Végre egy szőke lány! – így konferálta fel Mádai Vivien a Tündérszépek szépségverseny győztesét, Szabó Orsolyát.A lány boldogan mesélt arról, hogy már azzal elégedett volt, hogy bekerült a top 12-be. 

“Szerettem volna a mentorokat megismerni, közhely, de élményekkel gazdagodni illetve kapcsolatokat építeni, végül nem egy barátra tettem szert. Szóval én már a táborban megkaptam azt, amiért jöttem. Az, hogy korona került a fejemre, még mindig nem fogtam fel.”

Tündérszépe 2021 szépségverseny győztese Szabó Orsolya

Tündérszépe 2021 szépségverseny győztese Szabó Orsolya

A szépségkirálynő megtarthatja a koronát, ezen felül a díja több mint tízmillió forint, egyéves autóhasználat, és csúcskategóriás mobiltelefonokat, kozmetikai csomagokat osztottak ki a lányok között.

Kocsis Korinna az esemény háziasszonya volt, és ahogy mesélte, fizikálisan és mentálisan igyekszik segíteni a szépségverseny résztvevőit, így egész végig ott van velük. 

Szabó Orsolya és Kocsis Korinna is meséltek a Tündérszépek szépségversenyről

Szabó Orsolya és Kocsis Korinna is meséltek a Tündérszépek szépségversenyről

“Fizikálisan például a járást tanítottam nekik, hogyan forduljanak, hogyan mozogjanak, hogyan legyenek természetesek, mire kell figyelni egy színpadi sétálás közben. (…) Van, akinek van önbizalma és van, akinek abszolút nincsen. Vannak gyönyörű lányok, zéró önbizalommal, így kellett trenírozni, hogy magabiztosabban viselkedjen.”

Szépségkirálynők: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top