Sztárok

Rogán Cecília új frizurája meglepő választás

Rogán Cecília stílusevolúciója tanulságos, azt azonban sosem gondoltuk volna, hogy a hajszínén is változtatni fog. Most megtörtént, amire senki sem számított.

Rogán Cecília elég sokat változott, amióta bekerült a köztudatba. Rogán Antal feleségeként ismerhette meg az ország, annak idején visszahúzódó volt, nem szeretett szerepelni. Amikor celeb barátnői lettek, ez megváltozott, most már a Miss World Hungary társtulajdonosa Sarka Katával egyetemben. Az utóbbi időben több társadalmi eseményen is részt vett. Rogán Cecíliának több arca van: láthattuk sportosan, nagyon elegánsan, és csajosan öltözni is, a haja azonban mindig is barna volt. Most jött egy nagy váltás – ezt nem láttuk jönni. 

A képet még a magyar futball-válogatott egyik meccsén készítették, Sarka Katával és a sztárok fotósával, Borzi Vivivel, aki nagyon jó barátnőjük. Előbbi egyébként az egyik legjobb barátnője Rogánnénak, úgy látszik, újabban a hajukat is egyforma stílusban hordják. Szerinted ez vagy a barna állt neki jobban?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top