nlc.hu
Sztárok

Fucsovics Márton menyasszonya, Anett kedves fotóval drukkol

Cuki fotóval biztatja Fucsovics Marcit a menyasszonya

A teniszező szerelme a helyszínen is szorít az újabb magyar teniszsikerért.

Hazánk jelenlegi legsikeresebb teniszezője, Fucsovics Márton épp Wimbledonban küzd, hogy bejusson a legjobb 8 közé. Marci menyasszonya, Böszörményi Anett egy kedves üzenetet és egy cuki fotót is posztolt Instagram-oldalára, hogy ezzel is biztassa a magyar sportolót.

Fucsovics teljesítményét sokan méltatják, fantasztikus formában játszik a füves Grand Slam-tornán, és a pályafutása során most először bekerült a legjobb nyolc közé. Ez az eredmény kimagasló, korábban (1948-ban) Asbóth József az elődöntőig jutott, de könnyen lehet, hogy a teljesítményét Marci idén felülmúlja és ő lesz a legeredményesebb magyar Wimbledon történetében.

A teniszező menyasszonya a helyszínen drukkol érte, ezzel határozottan megcáfolva a korábbi pletykákat, amelyek szerint a pár szakított volna. 

Fucsovics Marci szerelme cuki fotóval biztatja vőlegényét

Fucsovics Marci a 8 közé jutásért küzd Wimbledonban (Fotó: Getty Images)

Marci a mai napon az orosz Andrej Rubljevvel mérkőzik, ha pedig sikerül megnyernie a meccset, bejut a wimbledoni negyeddöntőbe. 

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top