nlc.hu
Szabadidő

Mark Zuckerberg szürreális videóval ünnepli július 4-ét

Mark Zuckerbergnél furábban kevesen ünneplik a függetlenség napját

A Facebook-vezérhez hasonlóan valószínűleg csak kevesen ünnepelték a függetlenség napját.

Jellemzően a Facebook különféle adatvédelmi botrányai miatt szokott bekerülni a hírekbe Mark Zuckerberg, a közösségi oldal alapítója, most azonban egy egészen sajátos tartalommal jelentkezett. A 444.hu figyelt fel rá, hogy Zuck különleges módon emlékezett meg az amerikai függetlenségi háború végéről. A július 4-re eső függetlenség napja alkalmából ugyanis egy olyan videót posztolt – természetesen saját Facebook-oldalán – amelyen egy elektromos szörfdeszkán szeli a habokat, a kezében egy amerikai zászlóval. 

A képsorok alatt John Denver népszerű country-slágere, a Take Me Home, Country Roads szól, amelyből csak az USA területén több millió kópiát adtak el 1971-es megjelenése óta. 

Zuck videója egyébként nagy sikert aratott a facebookozók körében: cikkünk írásának pillanatában másfélmillió lájknál jár, a megtekintések száma pedig már a nyolcmilliót közelíti.

Mark Zuckerberg fura videóval ünnepli a függetlenség napját

Mark Zuckerberg ritkán mutatja meg, mivel tölti a szabadidejét, a mostani videó az eddigi legerősebb hasonló tartalma (Fotó: Getty Images)

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top