nlc.hu
TV-sztárok

Schumacher Vanda Kolumbiában maradt

„Egyelőre az a tervem, hogy az estét túléljem” – egyedül maradt Bogotában Schumacher Vanda

Nem biztos, hogy ez olyan jó ötlet volt.

Schumacher Vanda életét már egy jó ideje az utazgatás teszi ki, ezért nem is annyira meglepő, hogy úgy döntött, miután ő lett a Celeb vagyok, ments ki innen! legjobb női versenyzője, nem jön haza a többiekkel, hanem eltölt pár napot Bogotában.

Schumacher Vanda

Fotó: RTL

Ez nem tűnt a legjobb ötletnek, hiszen 24 óráig elérhető Instagram-történetében ő maga is elmondja, Bogota a TOP10 legveszélyesebb város közé tartozik, de ez nem szegte a kedvét. 

Egyedül fogom tölteni az estét Bogotában, mert senki nem volt akkora idióta, hogy ott maradjon egyedül. Én viszont nem megyek úgy haza Kolumbiából, hogy nem mentem be Bogotába és nem buliztam. A probléma ezzel az, hogy a top 10 legveszélyesebb városban benne van a Földön, európai srácként is para bemenni, nemhogy szőke csajként. Lehet, hogy holnapra valami kartell tag felesége leszek, egyelőre az a tervem, hogy a mai estét túléljem. Az a helyzet, hogy elkísért ide az egyik srác, aki dolgozott a forgatásokon végig. Ő egy helyi arc és amikor elkezdtünk beszélgetni, hogy ha itt maradok, akkor hova tudok elmenni bulizni, csak nézett rám és megkérdezte: te ezt most komolyan gondolod vagy szórakozol? – mesélte Vanda, majd azt is hozzátette, megkérdezte kísérőjét, mi a legrosszabb, ami történhet vele. – Azt mondta, hogy valószínűleg megerőszakolnak, elveszik az összes pénzed, az irataid, majd elgondolkodott és hozzátette, ez valószínűleg a jobbik eset.”

Vanda végül átgondolta a helyzetét, és az éjszakát a hotelben töltötte, tehát csak nappal vágott neki egy kis városnézésnek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top