nlc.hu
Sztárok

Amerikába költözik Schumacher Vanda

Schumacher Vanda Amerikába költözik: „Nincs kint dolgom, sem munkám”

Még azt sem tudja, meddig marad.

Schumacher Vandáról köztudott, hogy imád utazgatni és felfedezni a világot. Miután tavaly a Celeb vagyok, ments innen! című műsorban ő lett a dzsungel királynője, akkor is úgy döntött, eltölt még egy kis időt Bogotában, bármennyire veszélyes is. 

Schumacher Vanda

Schumacher Vanda (Fotó: RTL)

Később megkapta a ValóVilág11 műsorvezetői pozícióját Puskás-Dallos Peti mellett, ezáltal úgy nézett ki, rendesen beindultak nála a dolgok. Ő mégsem tud sokáig egy helyben maradni. 

„Úgy foglaltam jegyet, hogy nem tudtam elképzelni, hogy megyek. Másfél hétig nézegettem az összepakolt bőröndöket és mondogattam magamnak, hogy na, majd holnap, majd holnap, mert valahol nem akartam rávenni magam, hogy elmenjek. Az elején úgy volt, hogy nem egyedül utazom, viszont amikor kiderült, hogy mégis, őszintén, egy kicsit ráparáztam – kezdi Instagram posztjában Vanda, amelyben látszik, már Los Angelesből jelentkezett be. – A másik, hogy az utóbbi időben túl jó volt nekem Magyarországon és Európában úgy amúgy. Aztán láttam egy videót, amiben egy csávó azt mondja, hogy amikor félsz lépni, na, pont akkor kell menni, különben ugyanott fogsz ragadni, ahol most vagy. Aztán jött egy olyan videó is, amiben arról magyaráznak, hogy az elkényelmesedés a hanyatlás előszobája, és miután folyamatosan ezek jöttek velem szembe, végre hajlandó voltam bevallani magamnak, hogy legbelül ezt a döntést már rég meghoztam.” 

A műsorvezető hozzátette, még nincsenek konkrét elképzelései. „Nem tudom, meddig maradok, nincs kint dolgom, sem munkám, amiért pedig belevágtam, az az, hogy hallgatok a belső hangomra, ami azt súgja, jó lesz nekem itt. Bízom az univerzumban, és tudom, hogy meghálálja majd, hogy bátor voltam lépni és menni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top