nlc.hu
Sztárok

Bogdányi Titanilla összetört

Bogdányi Titanillát másodjára is visszautasították a Celebrandiban

Pedig mindketten úgy érezték, megtalálták a lelki társukat.

A Celebrandi legutóbbi epizódjában Bogdányi Titanilla és Papp Zsombor randevúztak. A színészpáros nagyon jól érezte magát együtt, sőt a Puskás-Dallos házaspár meg is állapította, olyanok, mintha tinédzserek lennének. 

Bogdányi Titanilla

Fotó: RTL

Titanilla a randin azt is bevallotta, szívesen megcsókolná a fiút, amiről a fiú elmondta, ő is gondolkozott már rajta. Habár az együtt töltött idő alatt úgy tűnt, megvan a közös hang a két színész között, Zsombor később mégis másról számolt be, amikor Petivel és Bogival beszélgetett. 

„Itt van a csapda ebben az egészben, hogy amikor egy barátság kialakul, főleg egy olyan emberrel, akivel ennyire érzed a közös hangot, akkor kialakul egy vonzalom is. Számomra ő egy nagyon fontos ember lett, így a pár hét alatt és nem szeretném elrontani azzal, hogy kvázi megpróbálkozunk valamivel, ami nem tudjuk, hogy működik-e vagy sem, utána pedig elveszíteni őt, teljes egészében, mert nekem ő egy nagyon jó lelki társ és barát. De nyilván érzem, hogy ez őt nagyon megérintette” – magyarázta Petiéknek Zsombor. Titit korábban egy szintén jól sikerült randi után Aba utasította vissza, mondván, nem érzi azt a pluszt, amit kellene. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top