nlc.hu
Sztárok

Bogdányi Titanilla a lányáról

Bogdányi Titanillát a lánya is támogatja a párkeresésben: „Azt mondta, hogy megérdemlek egy olyan férfit, aki úgy szeret, ahogy én szeretném”

A színésznőt igazán meghatotta a lánya pozitív hozzáállása.

Bogdányi Titanilla nemrég a Celebrandi című műsorban próbálta megtalálni élete párját. A 37 éves színésznőt a forgatáskor a tinédzser lánya mindvégig támogatta.

Bogdányi Titanilla

Bogdányi Titanilla a Celebrandiban – Fotó: Sajtóklub

Semmivel se volt ez furcsább, mint amikor egy applikáción keresztül az első benyomás alapján húzzuk jobbra vagy balra az emberek profilját. Mély beszélgetések előzték meg a műsort. Igazán figyeltek arra, hogy milyenek vagyunk és mire vágyunk. Ezért is mondtam igent” – árulta el a Sláger FM-en Bogdányi Titanilla, akit lánya is mindvégig biztatott.

Nagyon jó a kapcsolatunk. Támogatjuk egymást, bizonyos helyzetekben pedig tudunk egymás barátai is lenni, lazán kezelni a dolgokat. A lányom részéről nem volt kérdés, hogy elvállaljam-e a műsort vagy sem. Ő azt mondta – amivel meghatott –, hogy megérdemlek egy olyan férfit, aki úgy szeret, ahogy én szeretném. Akivel együtt tudjuk építeni az életünk. Nagyon jól esett, hogy így látja” – mesélte a színésznő, aki pontosan tudja milyen társat keres.

Nekem nagyon fontos az, hogy a társam gondoskodó legyen és hasonló legyen a humorunk. Fontos, hogy kölcsönösen megértsük egymást, az örömöt éppúgy meg tudjuk osztani és figyelni egymásra, mint amikor nehezebb periódusa van a másiknak. Egy ölelés, egy megértő szó, ezek nélkül nem tudom elképzelni a kapcsolatot” – vallotta be a Sláger Kult című műsorban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top