nlc.hu
Sztárok

Ők is pártkeresnek a Celebrandiban

Celebrandi: „Nem tudok elképzelni egy teljesen nyugodt, hétköznapi kapcsolatot” – újabb két névre derült fény

A celebek izgatottan várják a jelentkezőket.

Hamarosan indul az RTL-n a Celebrandi, melyben nyolc ismert ember döntött úgy, elég a szingliségből, és itt az ideje megtalálni az igazit – még akkor is, ha mostanság a pártalálás nem éppen egyszerű feladat. Pár hete kiderült, Frohner Fecó és Schumacher Vanda is részt vesznek a műsorban, most pedig újabb két celebről rántották le a leplet. 

Celebrandi logó

Celebrandi

Bogdányi Titanilla egy rövid interjúban elmondta, neki az a fontos, hogy belsőleg tudjon felnézni egy férfira. „Nem tudok elképzelni egy teljesen nyugodt, hétköznapi kapcsolatot, mert én sem vagyok olyan – magyarázta a színésznő, akinek nem okoz gondot, hogy a szerelmet a tévé képernyőjén találja meg. – A pártalálásban szerintem senkinek sincs egyszerű dolga manapság, ismertként meg még nehezebb.”

Köcse György sosem volt az online ismerkedés híve, számára fontos a személyes kapcsolat. A megérzések híve, mint egy illat, egy tekintet vagy egy érintés. „Az biztos, hogy bolond vagyok. Imádom a humort, mindenféleképpen egy spontán fickónak tartom magam”– jellemezte magát a táncos. 

Ha szeretnél versenybe szállni valamelyikük szívéért, ITT tudsz jelentkezni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top