nlc.hu
Sztárok

Sztárpárok, akik a szakítás után is együtt dolgoztak

Nem Tóth Andi és Marics Peti az egyetlen, akik szakítás után is kénytelenek voltak együtt dolgozni

A következő párok hiába folytatták külön utakon a magánéletben, a karrierük még a szakítás után is jó darabig keresztezte egymást.

Úgy tűnt, Tóth Andi és Marics Peti mindent elsöprő kapcsolatának a csúcsát jelenti, hogy közösen zsűriznek a Sztárban sztár 9. évadában. A rajongók imádták, a kémia működött, a gyakran két ellentétes nézőpontot képviselő páros remekül kiegészítette egymást. Egészen az utolsó néhány adásig, amikor már egyértelművé vált a nézők számára is, hogy valahol, valami elromlott a fiatalok között: Andi és Peti szakítottak. Ennek ellenére az énekeseknek végig kellett csinálniuk a műsort, így hiába ért véget a kapcsolatuk, továbbra is minden vasárnap este együtt dolgoztak.

Tóth Andi és Marics Peti

Fotó: TV2

Ez van akkor, ha egy olyan kicsi országban leszel híres, mint Magyarország – gondolhatnád. De a magyar sztárok nincsenek egyedül azzal a problémával, hogy lépten-nyomon összefutnak az exeikkel. Hollywood egészen hasonlóan működik, ráadásul az ottani hírességek nagyon gyakran nem szimplán közös műsorban szerepelnek, de sokaknak egészen konkrétan szerelmespárt kell alakítania. Klasszikus példa Nina Dobrev és Ian Somerhalder esete a Vámpírnaplókban, vagy Cameron Diaz és Justin Timberlake kettőséé a Rossz tanárban. Kik jártak még hasonlóan szerencsétlenül a magyar és külföldi celebek közül? Az alábbi galériából kiderül!

Kaley Cuoco és Johnny Galecki
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top