nlc.hu
Sztárok

Jó viszonyt ápoló sztár exek

Sztár exek, akik a mai napig döbbenetesen jóban vannak

Nemcsak a sztárvilágban, de a mi, földi halandó világunkban is egészen ritka, amikor szakítás után képesek jó viszonyt fenntartani a felek. Az alábbi pároknak azonban sikerült.
Jennifer Aniston Justin Theroux

Az utóbbi hónapokban csak úgy hullottak a sztárpárok, minden hétre jutott egy szakítás vagy válás híre. Sophie Turner és Joe Jonas válása már most az év legnagyobb médiacirkuszának ígérkezik. Bár még friss a hír, mégis egyre durvább fordulatokat vesz az ügy. De nem kell egészen Hollywoodig menni, hogy egy egyre gyűrűző botrány szemtanúi legyünk: itthon Tóth Gabi és Krausz Gábor biztosították a tányércsapkodós celebválást.

Egy ilyen időszakban tehát, amikor szinte csak az elmérgesedett viszonyokról hallani, igazi ritkaságnak számítanak azok a sztárok, akik a szakításuk ellenére is jóban tudtak maradni. Pedig – az alábbi galéria tanúsága szerint – valójában meglepően sokan vannak. És nem csak azok, akiket a közös gyerek(ek) „kényszerítenek” az összetartásra.

demi moore bruce willis
Megnézem
Összes kép (10)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top