nlc.hu
Család

Joe Jonas és Sophie Turner második gyereke

A válási papírokból derült ki Joe Jonas és Sophie Turner kisebbik gyerekének a neve

Egyébként itthon is adható keresztnévről van szó.

Tovább folytatódik Sophie Turner és az egykor tisztasággyűrűt viselő, Joe Jonas válásának drámája. Tartsunk egy gyorstalpalót!

  • Joe Jonas szeptember elején beadta a válópert, mondván, hogy feleségével elhidegültek egymástól, és a nő mostanában inkább bulizik. 
  • A válás híre után egy nappal, az énekes nyilvánosan mutatkozott a két lányukkal, pedig eddig nagyon óvták őket a lesifotósoktól.
  • Turner – aki a válás hírének napján az Egyesült Királyságban forgatott – elmondása szerint a sajtóból értesült arról, hogy Jonas beadta a bíróságra a papírokat.
  • Amikor a színésznő visszatért az Egyesült Államokba, kétszer is Taylor Swift énekesnővel ebédelt, aki – egyes lapok szerint – támogatásáról biztosította.
  • Sophie múlt héten egy kérvényt nyújtott be a bíróságon arról, hogy gyermekeit az Egyesült Királyságban nevelhesse. Elmondása szerint még korábban megegyeztek a férjével, hogy Floridából Angliában költöznek, hogy a lányok ott kezdjék el az ovit, majd az iskolát.
  • A közös megegyezés végül az lett, hogy a lányoknak New York déli, vagy keleti körzetében kell maradniuk. Egyelőre közös felügyelet van érvényben.
Joe Jonas és Sophie Turner

Fotó: Profimedia

Most látszólagos békében kezdődik el október 3-án a Turner kontra Jonas válóper. A házaspár ugyanis szeptember 22-én gyermekeikkel együtt közösen vacsorázott New Yorkban. Közben az énekes rendre arról nyilatkozik, hogy nem tőle származnak azok az információk, amelyek rossz színben tüntetik fel Soophie-t. 

Érdekes az is, hogy Jonas és a Trónok harca színésznője mindig is óvták lányaikat a médiától. Amint kiderült azonban a válás híre, a férfi megjelent a gyerekekkel egy pizzázóban, ahol éppen ott voltak a fotósok is. Ahogyan Turner sem hadakozott, amikor a gyerekeivel sétálva fotózták le.

A gyerekek nevei

A lányokat annyira védték, hogy míg az idősebb lánynak, Willának tudtuk a nevét, húgának csak most, a válási papírokból derült ki.

A Page Six birtokában jutott válási papírok szerint a 14 hónapos kislánya a Delphine nevet kapta. Magyarországon ennek a Delfina változata adható. A görög eredetű név jelentése delphoi nő. Az alábbi módokon becézhetjük: Delfi, Finus, Finci, Fincus, Elfi, Elfina. Ami igazán meglepő, hogy nincs hivatalos névnapja. Talán nem annyira meglepő információ, hogy soha nem szerepel a népszerű nevek listáján.

Sophie Turner és Willa
Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top