nlc.hu
Sztárok

Joe Jonas akkor és most

Tisztasággyűrűt viselő Disney-üdvöskéből lett világsztár Joe Jonas

Joe Jonas még gyerek volt, amikor berobbant a köztudatba. Fotóit nézve szinte évről évre nyomon követhető, hogyan lett belőle világsztár.
Joe Jonas

Emlékszel még, amikor feltűnt a Disney Channelen a cuki testvértrióból álló Jonas Brothers? Kisfiús sármjukkal minden tinilány instant kedvencévé váltak. Igen, tudjuk, hogy neked is, még akkor is, ha 13 évesen minden erőddel tagadtad a tényt. Mindenkinek megvolt a kedvenc Jonas fivére. És bár indokolatlanul sok volt a Nicket favorizáló rajongó, Joe táborát is meglehetősen sokan erősítették. (Szegény Kevin kimaradt a szórásból.) A srácok édesapja lelkipásztor, így végül is az ő hatására lépték meg a döntést, miszerint tisztasággyűrűt fognak hordani. Azaz: fogadalmat tettek isten és a nyilvánosság előtt, hogy a házasságig nem szexelnek.

Ugyan a fiúk ujjáról végül idő előtt lekerült az ékszer, azért a mai napig igazi wife guyokként élnek a köztudatban. Mindhárman szerető férjek és apák, akik visszatérésükkor az első, Sucker című klipjükben a feleségeiket szerepeltették. Ezért is olyan döbbenetes, hogy Joe Jonasnál most megtört ez az idilli kép. Ő és a felesége, Sophie Turner négy év házasság után válnak. Ennek kapcsán eszünkbe jutott megnézni, miképp változott Joe Jonas az évek során – az alábbi galériában csekkolhatod.

Joe Jonas
Megnézem
Összes kép (11)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top