Sztárok

Álomesküvő, álomházasság, álomcsalád – így él a Jonas Brothers família

Az idei nyár egyik slágerét a visszatérő Jonas Brothers szervírozta Sucker címmel, ám korántsem ez volt a legerősebb ok, amiért 2019-ben szinte minden héten írtak valamit a három fiútestvérből álló trióról.

A Nick Jonas, Kevin Jonas és Joe Jonas alkotta Jonas Brothers trió 2005-ben alakult, és szinte azonnal lemezszerződést kötött a Hollywood Records kiadóval, ahol a fiúk 2006 és 2009 között négy albumot adtak ki a maguk által írt dalokból. 2008-ban aztán a fivérek aláírtak a Disney csatornához, ahol több tévéfilmben szerepeltek, és saját sorozatot is kaptak, majd 2013-ban bejelentették, hogy egy időre befejezik a közös zenélést. A szünetnek most lett vége egy visszatérő albummal és a hozzá kapcsolódó turnéval – ebből az alkalomból tekintjük át, hogy mi történt a három sztárral az elmúlt hat évben.

Kevin

A banda legidősebb tagja, s egyben az „agy” is, ha lehet ilyet mondani, hiszen a legtöbb dalt, valamint dalszöveget ő rittyentette össze – amúgy pedig már húszéves volt, amikor ráosztották a Disney-sorozatban a szívtipró kamasz szerepét, így érthetően hamar szabadulni akart a skatulyából. A banda közel hatéves szünete alatt valóságshow-t kapott az erre szakosodott E! csatornán, amelyben feleségével együtt szerepelt, ugyanis viszonylag hamar megházasodott. Választottja Danielle Delease egykori fodrász, akivel 2009-ben álltak oltár elé, a vőfélyek természetesen a testvérek voltak. Kevin és Danielle nagyobbik lánya Alena Rose, aki már ötéves, a húga, Valentina Angelina pedig októberben lesz négy, és az apuka a napokban egy tetoválást is csináltatott kettejük tiszteletére. A lányokat rajongással imádják a nagybácsik is: Alena Rose idén kezdte az iskolai előkészítőt, és az első napra valóságos kompánia kísérte el, ugyanis nemcsak az anyukája és az apukája volt ott, hanem Nick és Joe, valamint a feleségeik is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Best tour ever! #hapinessbeginstour

Kevin Jonas (@kevinjonas) által megosztott bejegyzés,

Visszatérve Kevinre: a legidősebb Jonas fiú nem sokáig érezte jól magát a valóságshow-k világában, de az elmúlt hat évben alapított építési vállalkozást és influenszerekkel, illetve közösségi médiás kommunikációval foglalkozó céget is, valamint létrehozott egy videómegosztó oldalt, és üzemeltetni kezdett egy étteremkereső alkalmazást, szóval nem mondhatjuk, hogy csak ült a babérjain.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy Valentine’s Day @daniellejonas be mine...always 😘😘

Kevin Jonas (@kevinjonas) által megosztott bejegyzés,

Joe

Jöjjön a középső fiú, Joe – vagyis A Szemöldök. A most 30 éves fiatalember 2015-ben új bandát alapított DNCE néven, ahol senki senkinek nem volt a rokona, de a hatalmas sikerek így sem maradtak el – gondoljunk csak a Cake by the Ocean című slágerre. 2018-ban aztán a tinilányok kedvence beült az ausztrál Voice mentorszékébe, közben pedig több mesehősnek is ő kölcsönözte a hangját az Egyesült Államokban, és persze a magánéletet sem hanyagolta: korábbi barátnői között olyan hírességeket találunk, mint Taylor Swift, Gigi Hadid, Ashley Greene vagy Demi Lovato. Ezek a kapcsolatok azonban nem tartottak sokáig – a fordulatra 2016-ig kellett várni, amikor Joe a Trónok harca sztárjával, Sophie Turner színésznővel. Az eljegyzést a következő év őszén tartották meg, az idei Billboard zenei díjátadó után pedig átugrottak Las Vegasba, és össze is házasodtak. A titkos esküvőn ott voltak Joe testvérei is, Nick párja pedig Sophie nyoszolyólánya volt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🇫🇷 me 😏

J O E J O N A S (@joejonas) által megosztott bejegyzés,

Sophie és Joe később egy második menyegzőt is szervezett, amire már a barátaikat és a családtagokat is meghívták, a franciaországi ceremónia előtt pedig Sophie és barátnői több állomásos lánybúcsút is tartottak, amelynek az egyik állomása Budapest volt – még fotó is készült a hölgyekről, ahogyan a Széchényi fürdőben strandolgatnak. Magát az esküvőt egyébként egy párizsi kastélyban tartották, és Sophie egy káprázatos Louis Vuitton ruhában jelent meg az oltár előtt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

Sophie Turner (@sophiet) által megosztott bejegyzés,

Nick

A most huszonhat éves Nick kiskamaszként került a Disney-őrületbe,  de számos sorstársával ellentétben belőle nem lett lecsúszott, függőségekkel harcoló celeb. Nick tudatosan építette karrierjét: a 2013-as szünet után szólópályába kezdett, és több slágerével is felkerült a Billboard slágerlistájára, sőt duettezett tesója exével, Demi Lovatóval is. Később szerepet kapott a Jumanji című filmben, de láthatták a nézők két Hawaii Five-O-epizódban és a Kingdomban is, emellett 2017-ben cipőkollekcióval rukkolt elő, 2018-ban pedig ruhákat és parfümöt dobtak piacra a nevével.

Azért persze voltak kellemetlen epizódok is ebben a hat évben: a testvéreihez hasonlóan a legszexibb férfiak közé választott srác korábban például hosszas magyarázkodásra kényszerült, amiért úgynevezett tisztasággyűrűt kezdett hordani. Bár az ékszer jelentése egyes felekezetekben egyértelműen az, hogy a viselője megtartja a szüzességét a házasságig, Nick később azt mondta: számára csak annyit jelent, hogy a lehető legközelebb akar kerülni istenhez.

Nick Jonas és Priyanka Chopra Jonas a Las Vegas-i JBL Fesztiválon (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for JBL)

Bár megjelent a sajtóban néhány cikk arról, hogy Nick homoszexuális, ezeknek semmilyen valóságtartalmuk nem volt: a celeb hat hónapig randizott Miley Cyrusszal, de csapta a szelet Selena Gomeznek és Olivia Culpónak is, végül pedig 2018. július 18-án, a színésznő születésnapján Londonban megkérte Priyanka Chopra kezét. Joe-ékhoz hasonlóan ők is két esküvőt tartottak: az elsőt Indiában december 1-én, a másodikat pedig az Egyesült Államokban. Priyanka egyébként nyolc évvel idősebb férjénél, s jó barátnője Meghan hercegnének, akinek az esküvőjén is részt vett.

Egészség

Nick tizenhárom éves volt, amikor 1-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak nála. Azóta öt, a témában érintett jótékonysági eseményt segít évente, és a téma nagyköveteként előadásokat is tart arról, hogyan tudják menedzselni a fiatalok ezt a betegséget.

Egy vödörnyi boldogság

Ennyi öröm és egy főre jutó habos-babos esküvő után nem csoda, hogy amikor 2019-ben visszatért a Jonas Brothers, a fivérek a Happiness Begins (Kezdődik a boldogság) címet adták frissen megjelenő albumuknak. Első új slágerüket, a Suckert közel egy héten keresztül promózták minden este James Corden népszerű éjszakai műsorában, és ennek meg is lett az eredménye, hiszen a dal a Billboard-lista élén nyitott. A számhoz tartozó látványos klipben pedig megjelennek a feleségek is, méghozzá nem is akárhogy: olykor hatalmas parókában, máskor habfürdőben láthatók a képsorokon.

A Jonas Brothers koncertje a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arenában (Fotó: Ethan Miller/Getty Images)

Az Amazonon eközben már egy dokumentumfilm is elérhető a srácok visszatéréséről, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a lemezt a csapat eddigi legnagyobb turnéja követi – szóval a Jonas Brothers esetében egyértelműen igaz, hogy a boldogság sikert és kreativitást szül. Ráadásul ezek a fiúk garantáltan nem költik őrültségekre az összes pénzüket: 2007 óta a testvérek a bevételük 10 százalékát mindig jótékony célra fordítják.

A negyedik fiú

Van egy negyedik Jonas testvér is, ő Frankie. Bár bátyjai több sorozatában és klipjében is szerepelt, a tizenkilenc éves srác nem tagja a bandának: mióta leérettségizett Nashville egyik legmenőbb zenei iskolájában, hangmérnökként dolgozik Los Angelesben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top