nlc.hu
Sztárok

Sztárszakítások gyerekvállalás után

Sztárok, akik nem sokkal a gyerekük születése után szakítottak

Nem Joe Jonas és Sophie Turner az egyetlen pár, akik kisbaba mellett döntöttek a válás mellett. Galériánkban mutatjuk azokat, akik szintén így tettek.

Bombaként robbant a hír szeptember elején, hogy Hollywood álompárja, Joe Jonas és Sophie Turner válnak. Először csak pletykák keringtek, amiknek nem mertünk hinni. Aztán jött a megerősítés: Joe beadta a válókeresetet, majd a pár mindkét tagja kiadott egy közleményt, melyben alátámasztották a szakításuk tényét.

„Négy csodás év után, kölcsönösen úgy döntöttünk, hogy lezárjuk a házasságunkat. Tesszük ezt békésen. Sok spekuláció kering az okokról, de valójában ez egy közös döntés volt, mindenkit kérünk, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket a saját és a gyerekeink érdekében is.”

Sophie-nak és Joe-nak két gyermeke van. A nagyobbik, Willa most hároméves, 2020-ban született. Nem sokkal később Sophie ismét várandós lett: Willa kistestvére 2022 júliusában született. Róla semmilyen információt nem osztottak meg a híres szülők, sem a baba nemét, sem a nevét nem tudjuk. Azt azonban igen, hogy alig múlt egyéves. Azaz a sztárpár szakítása döbbenetesen közel történt a második gyerek születéséhez – azonban Sophie és Joe válása nem egyedi eset. Az alábbi galériában összegyűjtöttük azokat a sztárpárokat, akik kevesebb, mint három évvel a gyerekük érkezése után döntöttek a szétválás mellett.

tristan thompson khloé kardashian
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top