nlc.hu
Sztárok

A legbotrányosabb hollywoodi válások

Micsoda fricskák – A legbotrányosabb hollywoodi válások

Volt itt minden, mint a moziban. Botrányoktól kicsit sem mentes házasságok Hollywoodban, amik jócskán túlmutatnak egy „fricskás üzengetésen”.

„A sógorok arra vannak, hogy a villámot elhárítsák, meg a rossz felhőket elfújják. Mi nem szítani akarjuk köztük a tüzet, hanem békíteni akarjuk őket. Nem úgy, hogy jöjjenek újra össze, hanem hogy a lehető legjobb barátságban teljen el, ahogy az a gyerek, mondjuk, felnő” –  így fogalmazott Tóth Vera a húga és Krausz Gábor szakítását illetően. A házaspár ugyanis egyelőre a nyilvános üzengetést választotta, legalábbis ez az, amit mi látunk, de nagyon drukkolunk, hogy ez a válás valóban a békés elválással végződjön. A sebek és botrányok már megvannak. Fricskával tarkított közleménnyel és színpadon a szabad szerelmet hirdetve. De Krauszék válása még mindig békésnek mondható a hollywoodi kenyértörésekhez képest.

Krausz Gábor és Tóth Gabi 2018-ban

Krausz Gábor és Tóth Gabi 2018-ban (Fotó: Profimedia)

A titkos szexfüggőség 

Sandra Bullock karrierje csúcsát ünnepelte, amikor 2010-ben Oscar-díjat nyert. Ráadásul ekkor már felindult első gyermekének örökbefogadási folyamata is. A férje, Jesse James viszont egy világ előtt rombolta le mindazt, amit addig ő valóságnak hitt. Alig két nappal azután, hogy Bullock hazavitte a legjobb színésznőnek járó szobrocskát, kiderült, hogy férje évek óta megcsalta Kate Von D tetoválóművésszel és fétismodellel. Amint az ügy kirobbant, hét további nő állt elő azzal, hogy kapcsolata volt Jamesszel. A férfi ezt követően elismerte szexfüggőségét, de akkor Sandra már kiköltözött a közös házukból. Jesse mindenáron szerette volna visszaszerezni a nejét, de ennek sokkal inkább a Bullock vagyonához, mintsem a szerelemhez volt köze. A színésznő egy hónappal a botrány kirobbanása után beadta a válási papírokat, és Louis Bardót is egyedül fogadta örökbe.

Sandra Bullock és Jesse James

Sandra Bullock és Jesse James azon a bizonyos Oscar-gálán (Fotó: Getty Imaes)

A válás, amibe már az ex is belekeveredett

Nem úgy tűnik, hogy botrányoktól mentes lesz Joe Jonas és Sophie Taylor válása. A kétgyermekes házaspár szakítását az énekes kezdeményezte idén szeptemberben. Tette ezt akkor, amikor Sophie Angliában forgatott. Jonas tagadta, hogy tőle származnának azok az alaptalan vádak, hogy a neje rossz anya, aki ráhagyta a gyerekeit. Turner pedig azonnal visszautazott az Egyesült Államokba, ahol kérvényezte, hogy lányait Angliában nevelhesse. A döntés értelmében azonban az apának és az anyának is New Yorkban kell otthont biztosítani a gyerekeknek.

Joe Jonas és Sophie Turner

Joe Jonas és Sophie Turner (Fotó: Profimedia)

Sophie-nak férje egykori exe, Taylor Swift is felajánlotta a segítségét, és már több fotó is készült, ahogy étterembe mennek, illetve olyan is, amikor egy olyan épületből jönnek ki, ahol egy ügyvédi iroda van. Turner azt állítja, a lapokból tudta meg, hogy férje elindította a válópert, és azóta nem tudott vele személyesen beszélni.

Taylor Swift és Sophie Turner

Taylor Swift és Sophie Turner (Fotó: Profimedia)

Még ma is üzengetnek egymásnak

Gwen Stefani és Gavin Rossdale házassága már a kezdetekben tartogatott meglepetéseket. Házasságuk második évében ugyanis kiderült, hogy a férfinek van egy lánya, aki egy korábbi kapcsolatából született. Ennek ellenére Stefani és Gavin szerelme erősnek tűnt, egészen 2015-ig, amikor arra derült fény, hogy Rossdale már jó ideje a három gyerekük dadájával csalta a nejét. Ráadásul a legkisebb fiuk ekkor még nem volt egyéves. „13 éve voltunk házasuk. Szó szerint újra kellett kezdenem az egész életemet” – mondta a People magazinnak az énekesnő, aki 2021-ben ment férjhez kollégájához, Blake Sheltonhoz. Rossdale eközben a „Not so Hollywood” podcastben arról beszelt, hogy nem igazán nevelik közösen a gyerekeket, mivel ő, valamint Blake és Stefani teljesen mást gondolnak a világról, mint ő.

 Gwen Stefani és Gavin Rossdale a gyerekeikkel

Gwen Stefani és Gavin Rossdale a gyerekeikkel (Fotó: Profimiedia)

A bejárónő és a Terminátor este

2011-ben jött rá Arnold Schwarzenegger felesége, Maria Shriver, hogy férjének van egy házasságon kívül született fia. Ekkor már egy ideje párterápiára jártak, ahol az asszony kerek perec rákérdezett a színésznél, hogy ő-e a házvezetőnő gyerekének az apja. A férfi pedig nem tagadta. Maria akkor kezdett gyanakodni, amikor meglátta a bejárónőhöz érkező fiút, Joseph Baenát az udvarukon. A gyerek pedig már kamaszként kiköpött úgy nézett ki, mint Arnold. 

Schwarzenegger aztán nyilvánosan is bevallotta, hogy hibázott, és állította, hogy az volt élete mélypontja, amikor a viszonya kiderült, és Maria elhagyta. „Amit tettem, az helytelen volt. Ugyanakkor nem akarom, hogy Joseph úgy érezze, nem szívesen látják őt ebben a világban. Ahogy a többi gyerekemet, úgy őt is szeretem. Rendkívüli fiatalember lett belőle” – tette hozzá. Joseph Baena a napokban lett 26 éves.

Arnold Schwarzenegger és felesége Maria Shriver

Arnold Schwarzenegger és felesége, Maria Shriver (Fotó: Profimedia)

A luxus jár a gyerekeknek

Valami lehet a levegőben, mert idén egyre több sztárpár házassága ér véget. Ilyen Kevin Costner és Christine Baumgartner kapcsolata is. Ők 18 közös év után döntöttek úgy, hogy házasságukat a bíróságon zárják le. És a békés jelzőt ebben az esetben is bátran felejtsük el. A sárdobálás május óta tart a színész és a divattervező között, most éppen azon csatároznak, hogy mennyi gyerektartást kell fizetnie Costnernek. Az asszony elképesztő összeget követel arra hivatkozva, hogy a gyerekeik luxushoz vannak szokva, ezt az életszínvonalat pedig nem tudja havi 130 ezer dollár alatt biztosítani. (Ez közel 50 millió forint – a szerk.) „A fényűző életmód jelenleg a gyerekek DNS-ébe van kódolva” – magyarázta a háromgyerekes nő. Costner viszont közölte, nem fog 63 ezer dollárnál többet fizetni, mivel ezenfelül állja a gyerekek oktatását is, és szerinte a plusz pénzt csak plasztikára költené Baumgartner. Messze még a vége, és gyanítjuk, hogy ennél csak cifrább dolgokkal találkozunk majd.

Kevin Costner és Christine Baumgartner

Kevin Costner és Christine Baumgartner (Fotó: Profimedia)

Aki elszökött a férjétől

Amikor 2012-ben Katie Holmes eldöntötte, hogy elhagyja a férjét, a hírek arról szóltak, hogy a színésznő lányával együtt valósággal elmenekült közös otthonunkból, amikor Tom Cruise nem volt otthon. A nőnek a családja segített megvalósítani a „szökést”, amihez eldobható telefonokat használtak, és több államban is felkeresték a legjobb ügyvédeket.

Katie Holmes, Tom Cruise és Suri Cruise

Katie Holmes, Tom Cruise és Suri Cruise (Fotó: Profimedia)

Holmes apja már a kapcsolat elején megérezte, hogy baj lehet, és az ügyvédként dolgozó férfi egy olyan szerződést íratott alá a lányával és a színésszel, amely értelmében válás esetén Tom évi 400 ezer dollárt biztosít lányuk, Suri oktatására és orvosi kiadásaira. Cserébe Holmes soha, sehol nem beszélt a házasságukról és az esetleges (ma már tudjuk, hogy be is következett) válásról.

Tény, hogy azóta egyikük sem nyilatkozott a válásról. És az is tény, hogy azóta, vagyis 11 éve nem látta a lányát Tom Cruise…

Katie Holmes és Suri Cruise 2023-ban

Katie Holmes és Suri Cruise 2023-ban (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top