nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata

Tóth Andi és Marics Peti a magyar Tom Holland és Zendaya, legalábbis eddig ezt hittük

Ők a Z-generáció magyar álompárja, akiket még a sors is egymásnak szánt - egészen mostanáig ezt gondoltuk.

Ami Hollywoodnak Tom Holland és Zendaya, az Magyarországnak Marics Peti és Tóth Andi. Amerikai társaikhoz hasonlóan már régóta vágyakoztak egymás után (bocsánat, pontosítunk: a férfi fele a párosnak már jó ideje csodálta távolról a nőit), rövid idő alatt lett szuperkomoly a kapcsolatuk, remekül összeillettek, és nemcsak a magánéletben, de a munkában is együtt voltak. Emellett a rajongók is szerették őket együtt, hiszen – annak ellenére, hogy a trollokkal minden hírességnek meg kell küzdenie – csupa lelkes hozzászólás érkezett a közös posztjaik alá:

  • „De cukik vagytok!”
  • „Nagyon szépek vagytok.”
  • „Szuperpár!”
  • „Nagyon jók vagytok együtt!”
  • „Úriiisteeen, kii ez a pár?? Legszebbek vagytok.”

Egészen mostanáig hittünk is ebben a szerelemben, ugyanis megromlott a kapcsolatuk, Peti már el is költözött Anditól. Nézzük, hogyan alakult a kapcsolatuk a nagy szerelemtől a szakításig. 

2016: Szerelem első látásra (?)

Ha nem hiszed el, hogy még a sors is azon igyekezett, hogy minél hamarabb összeboronálja a fiatalokat, akkor most kapásból rád cáfolunk: 7 évvel ezelőtt ugyanis Peti és Andi már egyszer összekavartak egy buliban. Ezt még tavaly kotyogta el a srác a Sztárban Sztár új évadának sajtótájékoztatóján – már azt, hogy már akkor kiszúrta, hogy úúúristen (nem folytatjuk, elnézést), de Andi vette át a szót:

„Akkor én túlestem a páromon, és életemben először, és azóta sem volt ilyen, elmentem úgy bulizni, hogy egy random csávóval csókolóztam. És akkor ő még nem volt ismert.”

 Ezután Peti még írogatott neki, de Andi lerázta…

2022. április: Sztárban sztár szikrákkal

A két énekes végül újra felvette a fonalat, legkésőbb akkor, mikor együtt próbáltak a Sztárban sztár nyolcadik évadának egyik műsorára: Marics ugyanis Andit kapta duettpartnerének. Visszatekintve pedig már meg sem lepődünk azon, hogy izzott köztük a levegő. Ezt Lékai-Kiss Ramóna is észrevette, aki azonnal kerítőnő üzemmódba kapcsolt és indiszkrét kérdésekkel kezdte őket bombázni. „Én azért elvinnélek titeket egy randira. Nem tudom, hogy ez már megtörtént-e vagy, hogy itt el akarjátok-e mondani. Randizni randiztatok már amúgy?” – indított a zsűritag, mire Andi rávágta: „Nem.”

Rami nem hagyta ennyiben, és még megkérdezte, hogy azért a jövőben fognak-e… Bár a színpadon nem mutatták jelét, és talán még ők maguk sem döntötték el, azóta már tudjuk, hogy a válasz egy határozott, kövér igen volt.

Tóth Andi és Marics Peti

Fotó: press.tv2.hu

2022. július: Instagram official

Alig három hónapnak kellett eltelnie, hogy Andi és Peti bejelentsék az Instagramon: összejöttek. Semmi nagy vallomás, csak amolyan tóthandisan laza és maricspetisen szemtelen Instagram-sztoriba kipakolt videóval közölték a világgal, hogy egy párt alkotnak. A felvételen egymás mellett fekszenek, megpuszilják egymást, majd bemutatnak a kamerának.

Tóth Andi és Marics Peti

Fotó: Instagram/@tothandi.andee

A magyar netet felrobbantotta a fiatalok bejelentése, amit a két sztár rajongótábora nem egyformán reagált le. Andit csupa jóindulat és cukiság érte – ahogy azt egy sztorijában megköszönte a követőinek –, a Valmar fangirlök viszont teljesen kiakadtak azon, hogy a kedvencük szíve foglalt lett. Ezért Petinek is üzennie kellett, csak teljesen más hangvételben: „Akik ilyen összeesküvés csoportokban szertartásokat szerveznek, vagdossák magukat, fenyegetőznek és társai, kicsit nyugodjanak már le! Beszélgessenek el az anyukájukkal az élet nagy dolgairól, mert ez kezd kicsit beteg lenni!”

2022: augusztus: Szó sincs szakításról

Ugyan egyre több rosszindulatú pletyka kelt szárnyra a kapcsolatukról, amit ezúttal Andi nem hagyott szó nélkül: „Gondoltam, tisztázzunk egy-két dolgot. Sorban küldték itt a cikkeket meg a pletykákat, hogy engem meg lehet csalni. Szívem, nem vettem el! Menj rá, próbáld meg, vidd haza! Veled megy, tied lehet” – mondta. Majd, még a hónapban rácáfoltak a rossznyelvekre és megosztották a második közös képüket – szintén Instagram-sztoriban. Ebben Andiék self-care napot tartottak, és feldobtak egy arcmaszkot magukra.

Tóth Andi és Marics Peti

Fotó: Instagram/@tothandi.andee

2022. szeptember: Ennél hivatalosabb már nem is lehetne

A páros nem bombázta tele a social média platformjaikat a kapcsolatával, néha viszont kikerül egy-egy poszt, így például az a képsorozat, amin Peti elkísérte Andit egy esküvőre. Ezúttal már a sztorikból a feedre kerültek ki a fotók, így a kettő együtt már nem is jelezhetné jobban: ez a hivatalos megerősítése annak, hogy valóban együtt vannak. Ha pedig ez nem lett volna elég, Andi Marics barátnőjeként (először, de nem utoljára) megjelent a Valmar Palvin/Hajnalokig klipjében.

2022. október: „Ázsiai expressz reloaded”

– kommentelte Valkusz Milán, Peti zenésztársa nyaralós videóihoz. És valóban: voltak néhányan, akiket megzavart, hogy Peti ezúttal Andival pózol a sivatagban, holott az Ázsia expresszt még Milánnal kezdte. Kár, hogy senki sem olvasta el a bejelölt helyszínt – pedig a vakációjukról tőlük szokatlan módon egészen sok képet megosztott a páros („Hamarosan abbahagyjuk ígérem” – írta Andi az egyik poszthoz) –, így rájöhettek volna, hogy Egyiptomban nyaralt a páros. Ami meg – egy apró szegletét leszámítva – Afrikában van.

2023. január: Új év, új kihívások

Decemberben derült ki, hogy a Sztárban sztár kilencedik évadában Maricsék is csatlakoznak a zsűrihez – de csak januártól kezdték igazán promózni a műsort. A bejelentéshez készült videó forgatásán Miskovits Marci kérdezte a párost arról, milyen lesz szerelmesekként a zsűriasztalhoz ülni. „Mi nagyon mások vagyunk. Bár az ellentétek a kapcsolatokban néha vonzzák egymást, de a munkában lehet, hogy nem így fog alakulni. A Peti nyilván a lazább vonalat képviseli majd, én meg a szakmai részére vagyok nagyon rápörögve.

A zene nagyon fontos nekem, nem tudom ezt poénra venni, meg is sértődöm, ha valaki ezt nem veszi komolyan. Szóval ebből lehet, hogy lesz egy kis feszkó köztünk, de majd szépen elrendezzük otthon

 – foglalta össze Andi, mire számít a műsortól.

2023. február: Teljesen összefonódott az életük

Közös meló, közös lakás, közös kutya – legalábbis pár hete még itt tartott Andi és Peti kapcsolata. Február elején ugyanis összeköltöztek, a döntést az énekesnő azzal indokolta „az összebútorozás közös igény és döntés volt. Mindketten szeretnénk minél több időt együtt tölteni és ez így a legoptimálisabb. Minek töltenénk éveket együtt úgy, hogy nem derül ki, mit hozunk ki egymásból null-huszonnégyben?”. Nemrég egy kutyussal is bővült a család, ami Andi álma volt, most pedig már kizárólag az ő felelőssége, hiszen egyedül nevelgeti tovább.

2023. március: Bajba jutott műsor

Az, hogy együtt jönnek-mennek a vasárnapi Sztárban sztár felvételekre, különösen szerencsésnek bizonyult a harmadik adásnál, mikor aznap reggel Peti részvétele még abszolút kétséges volt. „Andi természetesen aggódott értem, és velem együtt ő is azon volt, hogy összeszedjem magam a show-ra. Tényleg mindenben számíthatok rá”mesélte az énekes, aki gyakorlatilag a barátnőjének köszönhette, hogy el tudott menni zsűrizni. Tehát március elején még együtt lehettek. 

Tóth Andi és Marics Peti

Fotó: press.tv2.hu

2023. március vége: Ennyi volt a szerelem

Bár lángoló szerelem volt az övék, hamar kiégett. Sokan valóban azt hitték, hogy ők a magyar Tom Holland és Zendaya, de az ő magánéletük másképp alakult, mint a hollywoodi sztárpáré. Andi időközben megerősítette a szakítás tényét is, de konkrét magyarázatot nem adott. 

„Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végigcsinálni, nem rólunk van szó, hanem a műsorról. Ez nem történt meg, sőt, meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de igyekeztem nem kimutatni. Megtörtént, levette mindenki, semmi baj. Ezáltal szeretném megköszönni ennek a drága Marics Peti közeli barátnak, aki nyilatkozott erről undormány módon. Nyilván, ha az én barátaimat kérdezik, akkor egész másról szólna ez a cikk, de ezzel nincs is baj. Annyit szeretnék elmondani, hogy aki szakított, az én voltam, de persze, dobáljátok rám a szart, miért is ne? Én nem szeretnék szart dobálni, pedig én is tudnék” – mondta Instagram-sztorijában az énekesnő, ezzel pedig lezártnak tekinti az ügyet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top