nlc.hu
Sztárok

Marics Peti ismét szerelmes

Ő Marics Peti új szerelme?

Egyre több jel mutat arra, hogy nem voltak alaptalanok a pletykák, amelyek szerint Marics Peti nem szomorkodott sokáig a Tóth Andival való szakítása után.

Elindultak a találgatások, hogy hűtlenség vethetett véget Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatának, és most a Blikk úgy értesült, hogy Marics Peti életében valóban megjelenhetett egy csinos lány.

A lap szerint a barna szépség – aki egy, a sztárvilágban jól ismert hölgy rokona – és Marics Peti már régóta ismerik egymást. A sors furcsa fintora, hogy a hölgy szerepel Manuel és a Valmar: Palvin/Hajnalokig című, tavaly nyáron forgatott klipjében, abban a videóban, amelyben egyébként Peti Tóth Andival romantikázik a felvételeken.

Marics Peti új szerelme

(Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

“Nem foglalt a szívem, és közölhetem, még úgy öt-tíz évig nem is lesz!” – nyilatkozta Marics Peti.

“Peti és a hölgy a tavalyi klipforgatáson ismerték meg egymást. Jó helyen tapogatózik az, aki azon képkockák között keresi a szerencsés lányt, de többet nem mondhatok, nem véletlenül titkolóznak a fiatalok” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top