nlc.hu
Sztárok

Gyerekkori szereleméről vallott Marics Peti

„Bezártam olyan kapukat, amiket nagyon nehéz kinyitni”- Marics Peti félresiklott párkapcsolatáról vallott

Az énekes a Dancing with the Stars kapcsán mesélt érzéseiről.

Mint mi is írtunk róla, a Dancing with the Stars új évadjának második adásában lenyűgözően rumbázott Marics Peti és Stana Alexandra a Tigris és sárkány című film Oscar-díjra jelölt betétdalára, a párt hosszú ideig tapsolták a stúdióban.

A rumbát gyakran emlegetik a szerelmesek táncaként, és a fiatal énekes bevallotta, ő nem szeret érzelegni. „Elhülyéskedni szinte akárkivel tudok, de amikor egy mélyebb résznél járunk, azt nem is engedem, hogy elérjék” – mondta a műsorhoz készült kisfilmben, és megosztotta azt is, mi lehet ennek az oka. 

„Volt gyerekkori szerelem, ami nagyon-nagyon félresiklott, meg nem olyan vége lett minthogy gondoltuk, és bezártam olyan kapukat, amiket nagyon nehéz kinyitni, mert ilyenkor visszaemlékszem arra, hogy milyen fájdalmakat tud okozni. Azért nehéz, mert közben ezek a kapuk adnának plusztöltést is” – tette hozzá. 

Marics Peti

Fotó: TV2

Mindez persze nem jelenti azt, hogy Marics Peti ne engedne senki se közel magához, közel egy évig alkottak egy párt Tóth Andival, és miután szakítottak, az a hír járta, hogy Kovács Gyopár színésznő lehet az új barátnője, majd szárnyra kelt egy olyan pletyka is, hogy az énekes bizony újra szingli

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top