nlc.hu
Sztárok

Nem szakított Marics Peti és Tóth Andi

Szó sincs szakításról: Tóth Andi és Marics Peti ismét együtt posztoltak

Nagyon boldogok együtt.

A Sztárban sztár alatt kezdtek el pletykálni Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatáról. A színpadon izzott köztük a levegő, ám hónapokig nem beszéltek róla, hogy együtt vannak-e. Nemrég egyértelműen jelezték, hogy ők egy pár, de azóta csak nagyon ritkán osztanak meg közös tartalmakat. Éppen ezért sokan azt hitték, hogy véget ért a szerelem, de Peti és Andi egy újabb Instagram-sztorival eloszlatták a kételyeket.

tóth andi és marics peti

Marics Petinek hatalmas a rajongótábora és bizony akadnak szép számmal olyan lányok is, akik odavannak érte. Amikor összejött az énekesnővel, sokan felkeresték Andit, aki korábban a közösségi oldalán reagált ezekre az üzenetekre. 

„Gondoltam, tisztázzunk egy-két dolgot. Sorban küldték itt a cikkeket meg a pletykákat, hogy engem meg lehet csalni. Szóval gondoltam, megvédem magam, ha már más nem fog. Nem lehet megcsalni! Megcsalsz, taka van – ez ilyen egyszerű. Az én követőim ezt pontosan tudják, ezért külditek. (…) Szívem, nem vettem el! Menj rá, próbáld meg, vidd haza! Veled megy, tied lehet” – mondta korábban Andi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top