nlc.hu
Sztárok

Sztárpárok szakítás után

10 egykori sztárpár, akik szakítás után is együtt dolgoztak

Vérbeli profik, akiknek bár a való életben zátonyra futott a kapcsolatuk, érzelmeiket félre tudták tenni egy-egy közös munka kedvéért.

Laura Dern és Kyle MacLachlan

Laura Dern és Kyle MacLachlan 1985-ben, a Kék bársony forgatásán jöttek össze és négy évig jártak együtt. Közel harminc évvel később újra munkakapcsolatba kerültek a Twin Peaks rebootjának apropóján. A színésznő addigra már elvált korábbi férjétől és gyermekei apjától, Ben Harpertől. A színész viszont 2002 óta nős, a felesége Desiree Gruber tévés producer, akitől egy kisfia is van. 

Laura Dern és Kyle MacLachlan

Laura Dern és Kyle MacLachlan (Fotó: Paul Butterfield/FilmMagic)

Cameron Diaz és Justin Timberlake

Cameron Diaz és Justin Timberlake a 2003-as Kids’ Choice díjátadón ismerkedtek meg és 2007-ben szakítottak. A 2011-es Rossz tanár című film kedvéért azonban bevállalták a közös munkát. Timberlake akkoriban már évek óta Jessica Biel párja volt, akit a következő évben feleségül is vett. Két gyermekük van. Diaz 2015-ben ment hozzá Benji Maddenhez, akitől tavaly született egy kislánya.

Cameron Diaz és Justin Timberlake

Cameron Diaz és Justin Timberlake (Fotó: Getty Images)

Jesse Spencer és Jennifer Morrison

Jesse Spencer és Jennifer Morrison a Doktor House forgatásán jöttek össze. A való életben 2004 és 2007 között voltak együtt, a történetben azonban Dr. Robert Chase és Dr. Allison Cameron karaktere ezután még két további évadon keresztül egy párt alkotott, mielőtt ott is elváltak volna útjaik. A színésznő 2010-ben a sorozatot is elhagyta.

Jesse Spencer és Jennifer Morrison

Jesse Spencer és Jennifer Morrison (Fotó: Jonathan Alcorn/WireImage)

Penn Badgley és Blake Lively

Penn Badgley és Blake Lively 2007-ben A pletykafészek forgatásán szerettek egymásba és – néhány mosolyszünettel megszakítva – 2010-ig voltak egy pár. A sorozatot viszont még további két évig közösen forgatták, a karaktereik pedig végül össze is házasodtak. Lively abban az évben igazából is férjhez ment, persze nem Badgley-hez, hanem Ryan Reynoldshoz, akinek azóta három gyermeket szült. A színész 2017-ben házasodott meg: a neje Domino Kirke brit énekesnő, aki idén szeptemberben hozta világra első közös gyermeküket.

Pen Badgley és Blake Lively

Pen Badgley és Blake Lively (Fotó: K Mazur/TCA 2008/WireImage)

Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult

Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult 2010-ben, az X-Men: Az elsők forgatásán találkoztak és 2014-ig, az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című rész befejezéséig alkottak egy párt. Azóta leforgattak együtt még további két X-Men-filmet. Időközben a színésznő hozzáment Cooke Maroney galériatulajdonoshoz, míg a színész Bryana Holly modellel él párkapcsolatban, akitől már egy gyermeke is született.

Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult

Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult (Fotó: Dave M. Benett/Getty Images)

Amanda Seyfried és Dominic Cooper

Amanda Seyfriedet és Dominic Coopert 2008-ban a Mamma Mia forgatása hozta össze, majd 2011-ig jártak együtt. Hat évvel később aztán a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című filmben újra együtt dolgoztak. Seyfried abban az évben ment férjhez Thomas Sadoskihez, akitől már két gyermeke van. Cooper jelenlegi párja Gemma Chan angol színésznő. 

Amanda Seyfried és Dominic Cooper

Amanda Seyfried és Dominic Cooper (Fotó: Frederick M. Brown/Getty Images)

Drew Barrymore és Justin Long

Drew Barrymore és Justin Long 2007 és 2009 között voltak együtt, ez alatt forgatták Nem kellesz eléggé című filmet is. A szakításukat követő évben aztán egy újabb közös film, a Hétmérföldes szerelem újra összehozta őket néhány hónapra, nem csupán a munkában, de a magánéletben is. Végül azonban belátták, hogy nem illenek össze és végleg búcsút intettek egymásnak. 

Drew Barrymore és Justin Long

Drew Barrymore és Justin Long (Fotó: Kevin Winter/Getty Images)

Johnny Galecki és Kaley Cuoco

Johnny Galecki és Kaley Cuoco az Agymenők forgatásán szerettek egymásba. 2007 és 2009 között alkottak egy párt, de kapcsolatukat titkolták a nyilvánosság elől. A szakítást követően még egy teljes évtizeden át összekötötte őket a közös munka a sorozatban. A színésznő ez alatt kétszer is férjhez ment: 2013 és 2015 között Ryan Sweeting teniszező felesége volt, 2018 óta pedig Karl Cook műlovaglóval él házasságban. Galecki 2018 óta él a nála 23 évvel fiatalabb Alaina Meyerrel, aki tavaly egy kisfiúval ajándékozta meg.

Johnny Galecki és Kaley Cuoco

Johnny Galecki és Kaley Cuoco (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Naomi Watts és Liev Schreiber

Naomi Watts és Liev Schreiber a 2005-ös MET-gálán találkoztak először, majd nem sokkal később közösen forgatták a Színes fátyol című filmet. Bár sosem házasodtak össze, de 11 éven keresztül párkapcsolatban éltek és két közös gyermekük született. Szakításukat az Ütésálló című dráma forgatását követően jelentették be, a film promóciós turnéját viszont ennek ellenére is becsülettel végigcsinálták közösen. A színésznő jelenleg Billy Crudup párja, míg Schreiber a Miss Dakota szépségverseny korábbi győztesével, Taylor Niesennel jár.

Naomi Watts és Liev Schreiber

Naomi Watts és Liev Schreiber (Fotó: Walter McBride/FilmMagic)

Joey King és Jacob Elordi

Joey King és Jacob Elordi 2017 januárjában, A csókfülke forgatásán ismerkedtek meg, nem sokkal később pedig össze is jöttek. A pár 2018 vége felé szakított, közvetlenül azelőtt, hogy a Netflix bejelentette volna a film második részét, melyet aztán 2019-ben közösen forgattak le. Elordi azóta Zendayával járt, bár állítólag a közelmúltban szakítottak. King jelenleg Steven Piet író-rendezővel él párkapcsolatban.

Joey King és Jacob Elordi

Joey King és Jacob Elordi (Fotó: Paul Archuleta/FilmMagic)

Még több sztárszerelem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top