Sztárok

Mindent elsöprő sztárszerelmek

Szerelmek sokféleképpen születhetnek. Ez a különleges érzés fakadhat barátságból, kialakulhat első látásra, de fellobbanthatja a gyűlölet is. Sőt, olykor a közöny is átfordulhat szerelembe. A sztárvilágban számos, filmbe illő szerelmi történet akad.

A hollywoodi filmekben a szerelemnek szinte minden formáját, kialakulásának valamennyire verzióját feldolgozták. Láttunk már csöpögős, realista, futurisztikus vagy éppenséggel könnyekig megható love storyt is. Ám olykor az élet is ír tündérmeséket! Dacára annak, hogy Hollywoodban elég könnyen válnak a sztárok, és esnek újra és újra szerelembe, vannak párok, akik között olyan szoros kapcsolat van, hogy az ellenáll minden csábításnak, botránynak, és túlélte az elkövetett hibákat is. 

Jennifer Lopezt férje magánrepülőn vitte randizni

Jennifer Lopez éppen csak felbontotta eljegyzését Ben Affleckkel, amikor egy partin újra találkozott régi kedvesével, Marc Anthonyval. A latin szívtipró házas volt akkoriban, a volt világszépe, Dayanara Torres férje, de ez sem tartotta vissza attól, hogy nagy csokor vörös rózsát küldjön Jennifernek – és egy magán-repülőgépet érte. Merthogy Párizsba vitte első randijukon vacsorázni…

Hiába házasodott meg, Anthony számára ugyanis Jennifer Lopez mindig is az ideális nőt testesítette meg, és amikor az énekesnő újra szabad lett, úgy döntött, nem habozik tovább, megszerzi magának.

Mindent elsöprő sztárszerelmek

„Marc elképesztően hevesen udvarolt nekem, szó szerint az egész világot a lábam elé terítette. Sokat szenvedtünk mindketten amiatt, hogy házas, családos ember volt, de amikor én a képbe kerültem, már nem működött a házassága. Olyan erős szerelem van közöttünk, ami csak ritkán adatik meg, és ezért minden áldozatot meghoztunk” – mesélte az énekesnő, aki mindössze négy hónapnyi együttjárás után ment hozzá Anthonyhoz 2004-ben. A pár házassága azóta is kiegyensúlyozott, és két éve megszülettek ikreik, Max és Emme.

Gisele Bündchen elnézte, hogy szerelmét más nő tette apává

Gisele Bündchent a világ legérzéketlenebb nőjeként jellemezte egykori munkaadója, John Casablancas, az Elite modellügynökség alapítója. Ám azt, hogy a férfi nagyot tévedett, jól példázza a topmodell magánéletének alakulása. Bündchen hosszú évekig Leonardo DiCaprio jegyese volt, de a színész nem akarta feleségül venni, és a családalapítástól is mereven elzárkózott. Gisele tudta, érezte, hogy nem DiCaprio az ideális férfi számára, így amikor kapott egy rajongó SMS-üzenetet az amerikai fociliga sztárjától, Tom Bradytől, nem habozott: találkozott a magas, jó svádájú férfival. Már az első randin egymásnak estek, olyan szenvedélyek tomboltak a két roppant szemrevaló fiatal ember között.

Mindent elsöprő sztárszerelmek

„Ránéztem Tomra, és elvesztem” – mesélte a modell később. Ám kapcsolatukat jócskán próbára tette az élet. Kiderült ugyanis, hogy Brady volt kedvese, Bridget Moynahan gyermeket vár a sportolótól, a kicsi a búcsúéjszakájukon fogant. Gisele elképesztő lazasággal fogadta a hírt, kitartott szerelme mellett.

„Nem mondom, hogy nem esett rosszul, amikor megtudtam, de annyira szerettem Tomot, hogy nekem csak ő számított. Megkérdeztem: »Így is engem akarsz?« Ő azt felelte: »Csak te kellesz nekem« – mesélte a világ legjobban fizetett modellje, aki azóta hozzáment szerelméhez, és maga is megajándékozta egy kisfiúval, Benjaminnal a sportolót.

Victoria negyedik gyermeket szülne Beckhamnek

David Beckham egy Spice Girls-koncerten látta meg először Victoriát. A focistát elvarázsolta a vékony, előkelő családból származó leányzó, és megszerezte a számát. Három hónapig ostromolta az énekesnőt, aki nehezen adta meg magát: csak a sokadik randevú után feküdt le a világsztárral. Beckhamnek ráadásul számos próbatételt kellett kiállnia, hiszen Victoria családja egyáltalán nem volt elragadtatva tőle. Amikor bemutatta Beckhamet Victoria édesapjának, az idős milliomos csupán ennyit kérdezett: „Keresel te eleget, fiam?” Szerencséjére Beckham eleget keresett. A párnak ma már három fia van, és házasságuk roppant biztos alapokon nyugszik, hiszen számos vihart meg- és túlélt. Victoria azt is megbocsátotta, hogy megcsalta egy nevelőnővel, Rebecca Loosszal. Sőt, Beckhamék olyannyira szeretik egymást, hogy egy negyedik babát is terveznek, három fiuk mellé ugyanis nagyon vágynak egy lánygyermekre is.

Mindent elsöprő sztárszerelmek

Penélope Cruz először megpofozta Javier Bardemet

Penélope Cruz a kilencvenes évek elején rövid ideig járt Javier Bardemmel. Rövidke, szenvedélyes románc volt az övék, amely nagy hőfokon égett, ám csúnya véget ért. Bardem ugyanis hosszú távra tervezett a színésznővel, de Penélope fontosabbnak tartotta a karrierjét a szerelmi életénél, és nem akarta elkötelezni magát. Aztán összejött Tom Cruise-zal, és világsztár lett, Javierrel messzire sodorta őket az élet. Egy spanyol fesztiválon találkoztak újra, sok-sok évvel a szakításuk után. Bardem még mindig sok sérelmet hordozott a szívében, és szemtanúk szerint a következő szöveggel lépett oda régi kedveséhez: „Jé, itt van a tisztességtelen nő, aki pénzre váltotta a szívét.”

Mindent elsöprő sztárszerelmek

Penélope a „tisztességtelen nő” beszóláson annyira felháborodott, hogy alaposan felpofozta Javiert. Ám a pofon után olyan szenvedélyek szabadultak el, hogy ott, a fesztiválon egymásnak estek… A páros azóta is együtt van, és ahogyan Bardem egy interjúban fogalmazott: egy szenvedélybomba robbant közöttük.

Heidi Klum Seal fenekébe szeretett bele

Heidi Klum a legmélyebben volt lelkileg, amikor belépett az életébe Seal. A gyönyörű német topmodell ugyanis hat hónapos terhes volt a Forma–1-es guru, Flavio Briatore gyerekével, de a férfi kidobta őt várandóssága miatt. Klum egyedül készült felnevelni a benne fejlődő kis életet, az egyetlen támaszt frissen szerzett barátja, Seal jelentette. Nem sokkal azután, hogy Heidi megszülte a kis Lenit, egy konditeremben beszélt meg találkozót Seallel, és egy csapásra minden megváltozott.

Mindent elsöprő sztárszerelmek

„Nevetségesen hangzik, de én Seal fenekébe szerettem bele. Megláttam egy szűk tornanadrágban, és akkor tudatosult bennem először, hogy az én lelki jó barátom egy hihetetlenül szexis férfi! Belegondoltam, hogy itt volt előttem hónapok óta, és én nem is vettem észre! Azonnal el kellett csábítanom” – mesélte nevete Klum, akinek nem volt nehéz dolga, Seal ugyanis titkon szerelmes volt belé. Azóta három közös gyermekük született. Kapcsolatuk legenda lett a sztárvilágban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top