Sztárok

Hivatalos: Jennifer Lawrence férjhez ment

Jennifer Lawrence és párja egy meghitt ceremónián, nagyjából 150 vendég előtt mondta ki a boldogító igent.

Szombaton összeházasodott Jennifer Lawrence és műkereskedő párja, Cooke Maroney. A 29 éves Oscar-díjas színésznő a hírek szerint egy hófehér Dior-ruhában állt az oltár elé, míg 34 éves párja fekete öltönyt viselt a nagy napon.

A Daily Mail című brit bulvárlap úgy tudja, a szerelmesek meghitt ceremónián mondták ki a boldogító igent Rhode Islanden. Erre és a lagzira 150 vendég volt hivatalos: köztük olyan hírességek is, mint Sienna Miller, Cameron Diaz, Adele, Kris Jenner, Emma Stone és Nicole Ritchie.

Mielőtt megismerte volna Cooke Maroney-t, Jennifer Lawrence egy rövid ideig az 50 éves Darren Aronofskyval járt: 2017 októberében szakítottak, Jennifer pedig a következő nyáron ismerte meg leendő férjét. Idén februárban jegyezték el egymást, ezzel kapcsolatban a színésznő az Entertainment Todaynek azt mondta: „Cooke a legjobb ember, akivel életemben találkoztam, szóval a döntés, hogy hozzámegyek-e nagyon-nagyon egyszerű volt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top