Sztárok

Botrányt okozott Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence meggondolatlan kijelentése kiverte a biztosítékot a külföldi hírességeknél.

Azt már az elején le kell szögeznünk, hogy esve-kelve, egyszóval mindenhogyan imádjuk Jennifer Lawrence-t, viszont vannak olyan, vele kapcsolatos dolgok, amelyeket olykor mi sem értünk. A legutóbbi kijelentését – akárcsak a külföldi hírességek – mi sem tudjuk hova tenni.

A hírességek egy emberként támadják a színésznőt

Kínos helyzetbe került Jennifer Lawrence

Az Oscar-díjátadón hatalmasat zakózó színésznő a Vanity Fair és az Armani partiján vett részt a Cannes-i Filmfesztiválon (ahol Andy Vajna és kedvese is mulatnak), és elmesélte, hogyan zajlott az első találkozója a Gravity című film rendezőjével, Alfonso Cuaronnal. A színésznő – állítása szerint – anno óriási sikoltozások közepette rohant oda a direktorhoz. “Úgy sikoltozom miattad, mint akit erőszakolnak” – mondta akkor a rendezőnek, amit most ismét viccesnek szánva, el is mesélt.  Az eljegyzett Jennifer azt gondolta, az ártatlan poén semmilyen következményeket nem hoz magával, a számításai azonban nem jöttek be: a külföldi hírességek a közösségi oldalakon támadják írja a Daily Mail.

Perez Hilton amerikai blogger például a következőt osztotta meg a témával kapcsolatosan a Twitterén: “Mindnyájan tudjuk, hogy mindig nyitott és őszinte vagy, de nemi erőszakkal poénkodni? Komolyan?írta a celebritás, hozzátéve: biztos benne, hogy Jennifer nem rosszindulatból tette kijelentését, a lényegen azonban ez nem sokat változtat. Egyelőre sem a színésznő, sem pedig a képviselői nem szólaltak meg az esettel kapcsolatosan, a bennfentesek azonban tudni vélik, hogy Jennifer azt tervezi, nyilvánosan kér bocsánatot meggondolatlan kijelentése miatt.

Itt megnézheted a színésznőről készített galériánkat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top