Sztárok

Ezért támadják Jennifer Lawrence-et

Színészkollégája, Jared Leto szerint Jennifer megjátszotta az esést az Oscar-díj-átadón.

Nemrég lezajlott a 2014-es Oscar-díj-átadó gála, amelyet – Ezért támadják Jennifer Lawrencetna jó, volt más is – ismét Jennifer Lawrence tett felejthetetlenné. A színésznő ugyanis – csakúgy, mint a tavalyi díjátadón – ezúttal is zakózott egy hatalmasat –, igaz, most nem a lépcsőn, hanem a vörös szőnyegen. S míg a legtöbben azt gondolják, hogy a színésznőn biztosan valamiféle átok ül, addig egyesek összeesküvés-elméleteket szőnek. Az Oscar-díjas színész, Jared Leto például úgy véli: Jennifer nem egy véletlennek köszönhetően esett el – adta hírül a Daily Mail. “Tudod, többször megfordult a fejemben az, hogy ez vajon nem az alakítása része volt-e?” – nyilatkozta a minap egy interjúban a színész.

Direkt esett el Jennifer?

Ezért támadják Jennifer LawrencetA palacsintasütésben is profi Jared ezt követően tovább boncolgatta a témát. “Ellen DeGeneres (a show háziasszonya) a bevonulás előtt állítólag többször elmondta neki, hogy »Csak most ne ess el! Csak ne ess el!«” – mesélte Jared, utalva ezzel arra, hogy a mellet villantó Jennifer minden bizonnyal így szerette volna felhívni magára a figyelmet az újságírók és fotósok hada előtt. Bármi is az igazság, egy biztos: mi imádjuk Jennifert, s biztosak vagyunk benne, hogy nélküle sokkal unalmasabb lett volna az idei díjátadó.

Itt megnézheted Jennifer Lawrence legújabb “alakítását”:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top