nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akik nem élvezték az esküvőjüket

Jennifer Lawrence gyűlölte a saját esküvőjét

Nem úgy alakult Jennifer Lawrence esküvője, mint ahogyan azt szerette volna, de nem ő az egyetlen sztár, aki rossz szájízzel emlékszik vissza a nagy napjára.

Jennifer Lawrence mindig is szabadszájúságáról volt híres a médiában, így senki sem döbbent meg akkor, amikor kíméletlenül őszinte gondolatokat fogalmazott meg saját esküvőjéről. Az A-listás színésznő ugyanis úgy fogalmazott: borzasztó volt számára az egész esküvői hercehurca és egyáltalán nem szórakozott jól a nagy napon.

Igazi „menyasszörny” lett

A színésznő, akit a Barátnőt felveszünk című filmért a legjobb vígjáték/musical női színésznő kategóriájában jelöltek Golden Globe-díjra, a neves eseményen fejtette ki bővebben az esküvőjéhez kapcsolódó érzéseit. Elárulta, hogy olyan szörnyen feszült volt  a nagy napon, hogy egy percet sem tudott élvezi a mulatságból. Jennifer folyamatosan azon kattogott ugyanis, hogy vajon a többiek jól érzik-e magukat az eseményen. Kiborította a gondolat, hogy a vendégei esetleg fázhatnak, vagy egyéb más problémájuk lehet, amit figyelmességből elhallgatnak előle. Bár hiába mondogatta mindenki neki, hogy nagyon jól érzik magukat, a színésznő mégsem tudta teljes mértékben elengedni magát.

Ha ez még nem lenne elég stressz egy embernek a nagy napjára, Jennifer amiatt is aggódott, mert az esküvőjét megelőző próbavacsorán megjelent Robert De Niro is, aki láthatólag nem igazán találta a helyét a vendégseregben, ugyanis senkit sem ismert közülük. Végül Lawrence udvariasan hazaküldte a színészt, mert látta rajta, hogy nem akar ott lenni. Jennifer egyébként 2019-ben kötötte össze életét Cooke Maroney-val, a New York-i Gladstone művészeti galéria vezetőjével. 2022-ben pedig megszületett első közös gyermekük is.

A Kardashian klánnál is robbant a bomba

Nem csak Jennifer az egyetlen, aki rossz szájízzel emlékszik vissza az esküvőjére. Így van ezzel Kourtney Kardashian is, akinek Travis Barkerrel kötött házasságának emlékét testvére, Kim Kardashian árnyékolja be. A pár a mesés Olaszországban tartotta az esküvői ceremóniájukat, ahol már a kezdetektől látni lehetett, hogy valami nincs rendben a két testvér között. A vitájuk azonban csak még jobban elmérgesedett a nagy nap után. Kourtney később a saját valóságshow-jukban elárulta, hogy számára az tette fel a pontot az i-re, hogy Kim mindössze a négy hónappal a nagy nap után közös projektbe kezdett a Dolce & Gabbanával. Kim kreatív igazgatóként dolgozott a luxusmárka egyik limitált kollekciójánál, amelyet a márka legikonikusabb darabjai ihlettek 1987 és 2007 között. Ez azért volt igazán fájó Kourtney-nak, mert ő maga ugyanazokkal a tervezőkkel dolgozott együtt a nagy napján, mint most testvére. Mindemellett különlegesnek érezte magát amiatt is, hogy az esküvő előtt a márka képviselői megnyitották számára a 90-es évek archívumát is, ugyanis rengeteg eleme az esküvőnek azokból az évekből származott.

Kourtney Kardashian esküvőjén érezhető volt a két testvér között az ellentét (Fotó: Getty Images)

Kourtney Kardashian esküvőjén érezhető volt a két testvér között az ellentét (Fotó: Getty Images)

Beyonce sem volt elégedett a nagy napjával

Beyonce sem lapozgatja kifejezetten boldogan az esküvői albumát, ugyanis gyűlölte a menyasszonyi ruháját. Az énekesnő egy klasszikus fehér, sellő fazonú és fodros berakásokkal tarkított ruhát viselt a nagy napon. Bár meseszerűen állt rajta, nem volt vele maradéktalanul elégedett. Az aranytorkú énekesnőnek azonban nincs könnyű dolga, amikor erről kell beszélnie, ruháját ugyanis nem más, mint az édesanyja tervezte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top