Sztárok

Kim Kardashian és sok sztártársa felfüggeszti az Instagram- és a Facebook-fiókját 24 órára

Az Instagram és anyavállalata, a Facebook üzletpolitikája ellen tiltakozik Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio és sok más sztár azzal, hogy 24 órára befagyasztják a fiókjaikat.

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Orlando Bloom, Kerry Washington és Sacha Baron Cohen is ott van azon világsztárok sorában, akik Kim Kardashian oldalán szembeszálltak a Facebookkal – írja a CNN.

Kim Kardashian még boldog Instagram felhasználóként (fotó: Profimédia)

Kim Kardashian még boldog Instagram felhasználóként (fotó: Profimédia)

Szeretem, hogy a közösségi média segítségével közvetlenül kommunikálhatok a rajongóimmal, de nem ülhetek itt csendben, amikor látom, ahogy ezek a platformok segítenek terjeszteni a gyűlöletet, a propagandát és a dezinformációkat

– magyarázta lázadását a leghíresebb Kardashian. A tiltakozásra épp azért került sor most, mert közeledik az amerikai elnökválasztás, amiben nagy szerepet kaphat az, hogy milyen információk jutnak el a leendő szavazókhoz. A szerdai tiltakozáshoz egy hashtag is társul, a #stophateforprofit.

További hírek Kardashianékról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top