10 gyerek, aki celeblétre született – A harmadik generációs Kardashianek

Még pár év, és a csapból is ők fognak folyni. Ja, nem, már most is ők folynak.

Immár tíz főből áll a Kardashian–Jenner klán legfiatalabb generációja, és biztosra vehetjük, hogy Kris Jennerből minimum tizenötszörös nagymama lesz pár éven belül. Bár a legnagyobb unokák is éppen csak most lépnek a kiskamasz korba, rendszeres szereplőik szüleik közösségi médiás felületeinek, és persze a családi hírnév alapját adó Keeping Up With The Kardashians tévéshowban is feltűnnek. Néha azonban nehéz követni, ki kinek a gyereke, pláne, ha közös fotókon szerepelnek a csemeték. Ha te is kevered, melyikük Chi vagy North, és kiknek az anyukája Kourtney, a lenti összeállítás segíthet a kínt enyhíteni.

Kourtney Kardashian – Mason, Penelope, Reign

Kourtney Kardashian és gyerekei, Mason, Penelope és Reign (Fotó: instagram/kourtneykardashian)

Kris Jenner elsőszülöttje, a 39 éves Kourtney Kardashian két kisfú és egy kislány anyukája. Mindhárom gyereke az exétől, Scott Disicktől van, a legidősebb közülük a kilencéves Mason Dash Disick. Már ment a valóságshow, mikor Kourtney megtudta, hogy várandós vele, a kissrác születése pedig a negyedik évad szenzációjának számított.

Mason húga, Penelope Scotland Disick 2012-ben született, az idén hétéves kislányt a show-ban sokszor csak P.-ként emlegetik. (Nem kell aggódni, ez nem gúnyolódás; bevett szokás Amerikában, hogy a keresztnevek helyett csak azok kezdőbetűjét mondják ki, ha valakivel vagy valakiről beszélnek.) Az ő születése szintén a kamerák kereszttüzében és a családtagok jelenlétében zajlott, így a nézők másodszor is láthatták, amint Kourtney saját maga emeli ki az újszülöttet a kitolás legutolsó szakaszában. A kislány egyébként az unokatestvérei közül Kim Kardashian lányával, Northszal jön ki a legjobban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

First ever hair cut in all of her enchanting six years ✂️

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés,

A legkisebb csemete ezen az ágon Reign Aston Disick, aki napra pontosan öt évvel később született, mint bátyja, Mason. Esetében anyukája már nem volt olyan barátságos a tévéstábbal, és az első pár hónapban egyáltalán nem szerepelt a kisfiú nyilvános felvételeken.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💔

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés,

Kim Kardashian West – North, Saint, Chicago, Psalm

Kim Kardashian West, Kanye West és három gyerekük, North, Saint és Chicago (Fotó: instagram/kimkardashian)

Kim Kardashian West és férje, Kanye West öt éve házasok, idén pedig már a negyedik közös gyerekük született meg. Közülük az első kettővel Kim volt várandós, míg a legifjabbak béranya segítségével születtek meg.

Legidősebb gyerekük, North West 2013-ban született, a vele való várandósság hónapjai pedig már csak amiatt is hatalmas szenzációnak számítottak, mert Kim akkoriban még papíron Kris Humphries felesége volt. Kim első terhességét beárnyékolta, hogy terhességi magas vérnyomás betegség lépett fel nála, így North a vártnál hat héttel előbb született meg. A kislány sokáig nem is szerepelt a tévéshow-ban, először kétéves korában tűnt fel a sorozatban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Második gyerekük, a most hároméves Saint West 2015 decemberében született. Kim várandóssága a kisfiúval szintén nem volt sétagalopp, ezért az orvosok azt javasolták neki, ne szüljön több gyereket – állítólag éppen ezzel összefüggésben találták ki, hogy a baba neve Saint, azaz Szent legyen.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Have you ever seen cheeks like this! OMG I want to eat them!!!!!

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Chicago West még csak egyéves múlt, a pici lány a múlt év eleji nagy bébibumm idején született, mikor unokatestvérei, True Thompson és Stormi Webster is világra jöttek (mindjárt lesz szó róluk is). A kislányt a családja Chinek becézi, nem mindennapi nevét pedig apja szülővárosáról, Chicagóról kapta. Első médiaszereplése sem volt átlagos, ugyanis Kylie Jenner babaváró videójában láthatta őt először a nagyérdemű.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Park Day 💕✨

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

A legifjabb Kardashian bébi még alig egy hónapos, ő Psalm West, Kim Kardashian negyedik gyereke, aki állítólag nagyon nyugodt kisbaba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Saint asked me to take a pic of him and his brother this morning

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Khloe Kardashian – True 

Khloe Kardashian és kislánya, True (Fotó: instagram/khloekardashian)

Állítólag sokat küzdöttek volt férjével, Lamar Odommal, hogy gyerekük szülessen, más hírek szerint Khloe egyáltalán nem akart gyereket exétől – lényeg a lényeg, végül 2016-ban zátonyra futott a kapcsolatuk, nem sokkal később pedig úgy tűnt, hogy Khloe Tristan Thompson kosárlabda-játékos oldalán (ismét) megtalálta a boldogságot, olyannyira, hogy 2017-ben terhes lett. A családi idill azonban sajnálatos módon kislányuk 2018 áprilisi születéséig sem tartott ki: mint utóbb kiderült, az újdonsült apuka Kylie Jenner legjobb barátnőjével kavart már a terhesség utolsó heteiben is.

A kislány, True Thompson azóta már egyéves elmúlt, a családi fotók alapján pedig nagy boldogságban cseperedik közel egyidős unokatestvérei társaságában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My baby bunny 🐰

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

Rob Kardashian – Dream Renée

Rob Kardashian és Blac Chyna 2016-ban, mikor közös gyermeküket várták (Fotó: Gabe Ginsberg/Getty Images)

Kris Jenner egyetlen fiát, a 31 éves Rob Kardashiant exmenyasszonya, a táncosnőből lett celebritás, Blac Chyna ajándékozta meg egy kislánnyal. Hogy lássuk a családi szálak szövevényességét, tegyük hozzá: Blac Chynának akkor már volt egy gyereke Tygától, attól a rappertől, akivel Rob féltestvére, Kylie Jenner jó ideig együtt járt, és akiről sokáig azt pletykálták, hogy ő Kylie lányának az apja.

Dream Renée Kardashian 2016 novemberében született, még éppen jókor, hogy kis ideig lássa együtt is a szüleit. Rob és menyasszonya ugyanis pár hónappal később szétmentek.

Kylie Jenner – Stormi

Kylie Jenner és kislánya, Stormi (Fotó: instagram/kyliejenner)

Kris Jenner legfiatalabb gyermeke, az idén 22. évét betöltő Kylie Jenner terhessége volt a 2017-2018-as év legnagyobb és legnyíltabb titka. A realitysztárból lett szépségmogul 2017 szeptemberében szinte egyik napról a másikra tűnt el a közösségi médiából – az addig szinte naponta pucsítós szelfiket posztoló lányból hirtelen csak az arcát, a körmét vagy még azt sem láthattuk, így érthető, hogy egyből felröppent a pletyka a terhességéről. Ezt azonban sem ő, sem a család többi tagja nem erősítette meg, sőt egy darabig úgy tűnt, egyenesen cáfolják a hírt.

Múlt év februárjában aztán megszületett Stormi, Kylie Jenner pedig egy szépen összerakott videót tett közzé az azt megelőző hónapok eseményeiből. Stormi apja Travis Scott rapper, bár sokáig terjedt a szóbeszéd róla, hogy a kislány még előző kapcsolatából, a már emlegetett Tygától fogant. Kylie és Travis a hírek szerint azóta is együtt vannak, sőt, ha az instás posztjaikat jól értelmezzük, mára már férjként és feleségként élik fényűző életüket. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

my girl is getting so big .. 😫😍

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Kendall Jenner

Kendall Jenner Kris Jenner és Caitlyn (korábban Bruce) Jenner közös gyereke, Kylie nővére, és egyelőre az egyetlen a testvérek közül, akinek nincs gyereke. No de még csak 23 éves, tengernyi ideje van, hogy családot alapítson.