TV-sztárok

Megszületett a legifjabb Kardashian-bébi

Garantáltan nem fogja összekeverni fiai születési dátumát Kourtney Kardashian, ugyanis harmadik csemetéje is december 14-én jött világra – akárcsak az első.

A legidősebb Kardashian lány, aki néhány nappal ezelőtt még egy magazinban mutatta meg magát várandósan, vasárnap adott életet kisfiának, aki így az ötéves Mason Dash és a kétéves Penelope Scotland mellett a harmadik csemetéje a Kourtney Kardashian–Scott Disick házaspárnak – írja a People. A legújabb jövevény nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra szülei, annyit tudni, hogy mama és baba is jól van.

Megszületett a legifjabb Kardashian-bébi

Kourtney és párja 2006-ban jött össze, ám azóta többször szét is váltak. Utoljára 2010-ben szakítottak, néhány hónappal első gyermekük születése után, amikor a fiatal nő nem tudta tovább tolerálni Disick alkoholproblémáit. A férfi végül családja kedvéért felhagyott az ivással, aminek békülés, majd újabb gyermek lett a vége. Bár Scott egyszer már jegygyűrűt is vásárolt, miután mindketten feleslegesnek tartják az esküvőt, mégsem kérte meg Kourtney kezét, helyette megérkezett a harmadik csemete.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top