Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kanye West

Kardashian család

Kim Kardashian

Kim Kardashian élete

Kimberly Noel Kardashian örmény származású amerikai celeb. Családja akkor került a figyelem középpontjába, mikor édesapja lett O. J. Simpson ügyvédje. Apja halála után anyja újraházasodott, az egykori olimpikon, Bruce Jenner lett Kim mostohája. A férfi nemátalakító műtéten esett át. 2015 tavaszától nőként éli az életét.

Kim Kardashian 2007-ben a pokolból, a celebek mennyországába jutott. Ebben az évben került fel ugyanis az internetre a szexvideója. Emiatt a bíróság 5 millió dollárt kártérítést ítélt meg a lánynak, aki ugyanebben az évben családi valóságshowt kapott az E! tévécsatornán

"Attól híres, hogy híres" testvéreivel együtt saját butikláncot alapított, majd 2011-ben egy látványos esküvőn hozzáment Kris Humphries kosárlabda-játékoshoz. 72 órával az IGEN kimondása után, Kim Kardashian beadta a válópert. A válást csak 2013. június 3-án  mondták ki, 12 nappal később pedig Kim életet adott első gyermekének North Westnek. A gyermeknek Kanye West az apja, aki 2014. május 24-én Firenzében vette feleségül asszonykáját.

Kim Kardashian 2015 júniusában jelentette be, hogy ismét várandós.