nlc.hu
Életmód

Kim Kardashian mégsem tette tönkre Marilyn Monroe ruháját

Kim Kardashian mégsem tette tönkre Marilyn Monroe ruháját, állítja a ruhát kölcsönadó múzeum

A ruhát kölcsönadó orlandói Ripley's Believe or Not! múzeum szerint Marilyn Monroe ikonikus ruhája eleve rossz állapotban volt, Kim Kardashian nem tette tönkre.

Hatalmas felháborodást okozott, hogy Kim Kardashian az idei MET-gálán Marilyn Monroe ikonikus ruháját viselte. Többek szerint az influenszer megszentségtelenítette az egykori díva ruháját azzal, hogy néhány percig viselte az öltözetet, amelyben Monroe 1962-ben Kennedy elnöknek elénekelte a 45. születésnapján a Happy Birthday! című dalt.

Kim Kardashian és Pete Davidson érkezik a 2022-es Met-gálára a Metropolitan Művészeti Múzeumba 2022. május 2-án New Yorkban

Kim Kardashian és Pete Davidson érkezik a 2022-es Met-gálára a Metropolitan Művészeti Múzeumba 2022. május 2-án New Yorkban (Fotó: Angela Weiss / AFP)

A ruha tervezője szerint is hiba volt Kardashianre adni a Marilynnek készített ikonikus darabot, amely a közzétett fotók tanúsága szerint meg is sérült, a celeb maradandó károkat okozott a több mint 1,8 milliárd forint értékű ruhában.

Most megszólalt az ügyben a ruhát kölcsönadó orlandói Ripley’s Believe or Not! múzeum, amely 2016-ban 4,81 millió dollárért vásárolta meg az ereklyét. Közleményük szerint Kardashian nem tette tönkre a ruhát, ugyanolyan állapotban adta vissza, mint ahogyan megkapta.

A múzeum idézett egy 2017-es, a ruha állapotáról szóló jelentést, amely szerint „a ruhán számos varrás meglazult és elhasználódott, ami nem meglepő, hiszen nagyon kényes anyagról van szó”. Emellett a ruha hátulján ráncosodás látható a kapcsoknál.

Az eredeti ruhát egyébként csak a vörös szőnyegen viselte a celeb, utána átöltözött egy másolatba.

(Huffington Post)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top