nlc.hu
Trend

Kim Kardashian tönkretette Marilyn Monroe ruháját

Kim Kardashian tönkretette Marilyn Monroe ikonikus ruháját

Igaza lett azoknak, akik attól tartottak, kárt tesz az anyagban, ha felveszi a ruhát az influenszer.

Futótűzként terjednek a Twitteren a fotók, melyeken Marilyn Monroe ikonikus ruhája látható azok után, hogy Kim Kardashian az idei MET-gálán viselte azt – mutatott rá az Index. A különleges ruhaválasztás hatalmas felháborodást keltett rajongók és szakértők körében egyaránt.

Marilyn Monroe megsérült ruhája

(Fotó: Instagram/ ChadMichael Morrisette)

Többek szerint Kim megszentségtelenítette az egykori díva ruháját azzal, hogy néhány percig viselte, míg mások amiatt aggódtak, hogy kárt okoz a legendás öltözetben. A szóban forgó ruha volt az, amelyben Marilyn Monroe 1962-ben elénekelte az Egyesült Államok akkori elnökének, John Fitzgerald Kennedynek a Happy Birthdayt.

Az ügyben megszólalt többek közt a ruha tervezője, Bob Mackie amerikai divattervező is, aki szintén azt mondta, hiba volt Kardashianra adni a ruhát.

A gála után úgy tűnt, hogy a rajongók aggodalmainak ellenére a ruha megúszta mindenféle sérülés nélkül, most azonban egy Twitterre felkerült fotó arról árulkodik, hogy ez egyáltalán nincs így.

A közösségi fotókat Scott Fortner töltötte fel az internetre. A férfi, aki gyűjti a Marylin Monroe-hoz fűződő tárgyakat, azt írta, a kétmilliárd forintot érő ruha anyaga a fotók alapján volt, ahol megnyúlt, volt, ahol eltépődött és több helyen is hiányzik róla a kristály.

Kim Kardashian korábban arról számolt be, hogy majdnem sírógörcsöt kapott, amikor egy hónappal a gála előtt egy próba során kiderült, hogy nem jön fel rá a ruha, mivel tudta, hogy nem lehet semmilyen szinten sem átalakítani. Azért, hogy a vörös szőnyegen mégis ebben a darabban pózolhasson a kamerák előtt, nagyon kemény diétába kezdett és végül úgy viselte, hogy nem húzta fel teljesen hátul a cipzárt.    

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top