nlc.hu
Sztárok

Kim Kardashian a 2022-es MET-gálán

Kim Kardashian Marilyn Monroe ikonikus szettjében jelent meg a MET-gálán

Elképesztő magabiztossággal vonult végig a vörös szőnyegen az influenszer.

Kim Kardashian a MET-gálák jolly jokere: mindig kitalál valamit, amivel felhívja magára a figyelmet és amiről hetekig írhat a világsajtó. Ez a tegnapi eseményen sem volt másképp, ám két dolog miatt is különleges volt ez az este. Először jelent meg vörös szőnyeges eseményen új pasijával, Pete Davidsonnal, tette mindezt Marilyn Monroe ikonikus estélyijébe bújva.

kim kardashian pete davidson

Fotó: Getty Images

„Tavaly találtam ki ezt a szettet. Azt gondoltam, mi lehet amerikaibb, mint ez az összeállítás? Így esett a választásom Marilyn Monroe-ra. Számomra az ő legemlékezetesebb pillanata az, amikor John F. Kennedynek énekelte a ‘Boldog szülinapot elnök úr’-t” – mondta a gála után a botrányhősnő. 

Így tehát nem volt kérdés, hogy ezt az outfitet másolja le: a flitteres, földig érő ruha csak az egyik része volt a megjelenésének, emellett platinaszőke hajat is varázsoltatott magának. „14 órán keresztül szőkítették a hajamat” – tette hozzá nevetve. 

Napokkal a gála előtt egyébként már pletykálták, hogy ebben a ruhában jelenik majd meg az eseményen: ekkor sokan kiakadtak, mondván, Kim Kardashian nem viselheti egy olyan ikonikus sztár ruháját, mint Marilyn Monroe. Nos, a negatív kommentek sem tántorították el a világ legismertebb influenszerét, aki elképesztő magabiztossággal vonult végig a vörös szőnyegen.

Kim Kardashian posztjának utolsó fotóján látható az eredeti ruha is:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top