nlc.hu
Trend

Kim Kardashian ehető fehérneműket dob piacra

Kim Kardashian ehető fehérneműket dob piacra

Kim Kardashian kollekcióját ehető bugyival és melltartóval turbózta fel.

Kim Kardashian közösségi oldalán jelentette be, hogy márkája, a Skims Valentin-napi kollekcióval érkezik, és már az is kiderült, hogy a kampány arca Lana Del Rey énekesnő lett – írja a Marie Claire.

A kollekció legextravagánsabb darabja nem az Instagramon közzétett fotókon: Kim Kardashian ugyanis idén egy ehető fehérnemű szettel is készül! A szexi darab rózsaszín cukorkákból van összerakva és a kollekció többi darabjával együtt január 23-tól lesz elérhető a Skims oldalán. A melltartó 13.000 forintba, míg a bugyi csak 9200 forintba kerül, de egyelőre csak várólistán lehet feliratkozni.

Kim Kardashian luxustáskája

(Fotó: Getty Images)

Kim egyébként nemrég egy orbitális luxustáskával mutatkozott. A Hermès Birkin weekender modelljéről van szó, a legendás táska bőrönd méretű, fél méter széles változata. A celeb ebből is egy szürke, krokodilbőr verziót választott, melynek a becsült értéke 35-40 millió forint körüli összegről indul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top