nlc.hu
Trend

Kim Kardashian furcsa orra

Lassacskán elfogy Kim Kardashian orra

Úgy tűnik, Kim Kardashian újabb orrplasztikán esett át. Ha így folytatja, előbb-utóbb Michael Jackson sorsára jut.

Kim Kardashian pózol a GQ magazin legújabb, december-januári, Men of the Year kiadásának címlapján. A celebmaszkulin öltözéket és nedves frizurát visel a fotón, ami azonban sokaknak leginkább szemet szúrt, az az orra, mely még kisebbnek tűnik, mint amilyen eddig volt.

Kim Kardashian a GQ magazin címlapján

Kim Kardashian a GQ magazin címlapján

A közösségi oldalakon máris beindultak a találgatások, miszerint a celeb újabb orrplasztikán eshetett át. Többen is megjegyezték, hogy ha így folytatja, az orrából egyre kevesebb marad, és úgy járhat, ahol annak idején a néhai popkirály, Michael Jackson, akinek élete utolsó néhány évében állítólag már műorrot kellett viselnie.

Elképzelhető persze az is, hogy csupán a retust vitték túlzásba a fotón és emiatt lett ennyire aprócska Kim orra. A híresség egyébként következetesen tagadja, hogy valaha is plasztikáztatott volna. Nyáron, az Allure magazinnak adott interjújában annyit ismert el, hogy néhány alkalommal botoxoltatott, azonban ragaszkodott ahhoz, hogy az arcát soha nem szabták át vagy töltötték fel, mi több, még szempilla-hosszabbítást sem szokott viselni. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top