nlc.hu
Trend

Kim Kardasian fitnesz reklámján háborog a net

Kim Kardashian ismét sikeresen magára haragította a netet

Most épp a fitneszinfluenszerek orroltak meg rá.

Kim Kardashian számára nem ismeretlen egy botrány kellős közepébe csöppenni. Valljuk be, számára az egy átlagos kedd. De most nem teljesen egyedül kreált maga körül cirkuszt, hanem egy étrend-kiegészítőket, italokat és egészséges nasikat gyártó vállalat, az Alani Nutritionnel együtt. Méghozzá azért, mert elvállalta, hogy a cég reklámarca lesz, de a róla készült fotók úgy húsz évvel vetették vissza a fitneszvilágot. Ezt mondják legalábbis az influenszerek, akik szerint bárki, még Khloe Kardashian is realisztikusabb reklámarc lehetett volna.

Kim Kardashian

Fotó: Profimedia

A marketingkampány ugyanis döbbenetesen nem realisztikus. Kim fehér fürdőruhában és magas sarkúban pózol, a szettet gyémántnyaklánccal egészíti ki, és természetesen a haja is tökéletes hullámokban omlik a vállára. Ja, és persze full sminkben van, de ezt talán mondanunk sem kell. Ilyen külsővel ül az edzőpadon és egy pehelykönnyű súlyt fog a kezében. 

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de ha mi egyszer lemegyünk kondizni, akkor nagyon nem így nézünk ki. Mert azonkívül, hogy izzadunk, zéró sminkben, összefogott hajjal, sportmelltartóban és régi leggingsben küzdünk, igyekszünk kihívások elé állítani magunkat a fejlődés érdekében. Vagyis nagyjából úgy (ha még nem is olyan profin), mint ahogy azt Emily Muir mutatta be az Instagramra kirakott galériájában.

Emily csak az egyik a rengeteg fitneszinfluenszer közül, akik kiakadtak Kim Kardashian reklámján. „Tudom, hogy ez csak egy fotózás, de több ezer edző próbálja erejét megfeszítve meggyőzni a nőket arról, hogy ne feszengjenek az edzőteremben. Aztán egyetlen ember visszaküld minket a startmezőre” – írta Muir. Emellett, ahogy a többi felháborodott influenszer, ő is felhívta a nők figyelmét, hogy „az edzőterem a fizikai és mentális fejlődésedért van, senkit nem érdekel, hogy nézel ki!”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top