nlc.hu
Életmód

Khloe Kardashian diétája

30 kilót fogyott Khloe Kardashian, elárulta a diétája titkát

Khloe Kardashian egyrészt arról híres, hogy híres, másrészt pedig azért is sokat kerül manapság a címlapokra, mert lefogyott 30 kilót.

Ha te is álmatlanul forgolódtál az ágyban, mert annyira tudni szeretted volna, hogy Khloe Kardashian hogyan dobta le magáról azt a 30 kilót, akkor jó helyen jársz, most fény derül a celeb diétájára.

Sokat cikizték a súlya miatt

Khloe Kardashian amerikai médiaszemélyiség, aki a többi Kardashianhoz hasonlóan azzal lett híres, hogy a családjával együtt saját valóságshow-t készítettek Keeping Up with the Kardashians címmel. A valóságshow 2007 óta tartja magát a képernyőkön, Kim Kardashian kiszivárgott szexvideójával robbantotta be anno a sikerét, a nézők figyelmét pedig azóta is botrányokkal, veszekedésekkel, házasságokkal, szülésekkel és válásokkal tartják fenn a család tagjai.

Khloe Kardashian 11 évesen

A Kardashian-család 1995-ben, bal szélen a 11 éves, duci Khloe Kardashian (Kép: Getty Images)

Testvéreihez hasonlóan Khloe Kardashian is folyamatosan a reflektorfényben áll a valóságshow kezdete óta, és az évek során többször is teljesen átalakult a teste a nézők szeme láttára. Először akkor sokkolta nagy fogyással a közönséget, amikor az első gyermeke szülése után villámgyorsan megszabadult a terhesség alatt feljött kilóktól. Most pedig újra megmutatta, mire képes, ha fogyásról van szó: 30 kilót dobott le magáról a járvány és karantén kezdete óta.

Azért övezi ilyen nagy figyelem Khloe súlyának alakulását, mert mindig ő volt a „duci” a testvérek között, ami egy földi halandó szemével azt jelenti, hogy teljesen normális testalkata volt. Ám a család és a média kegyetlenül bánt Khloéval a súly amiatt, kövér nőnek nevezték, még az édesanyja, Kris Jenner is megalázta a vélt túlsúly miatt a valóságshow egyik adásában. Mindez együtt arra terelte Khloét, hogy extrán odafigyeljen az étkezésére és az edzésekre – ez utóbbival nem volt jóban sokáig, ám a válása után az edzőteremben talált lelki vigaszt, ami sokat segített neki a súlyvesztésben is. Így nyilatkozott a súlyáról egyszer: „A saját szememben életem nagy részében túlsúlyos és egészségtelen voltam, a válásom közben azonban elkezdtem edzőterembe járni, ami jót tett a mentális egészségemnek és a súlyomnak.”

Khloe Kardashian fogyásan

Khloe Kardashian 2008-ban állítólag duciként és 2021-ben (Kép: Getty Images)

Khloe Kardashian diétás tippjei

Khloe elárulta a People magazinnak, hogy tejmentes, szénhidrátszegény diétát folytat, mellette pedig rendszeresen kardio- és erősítő edzésekre jár. Most már rabja az edzőteremnek: a hét mind a hét napján edz. Egy cikkben tippeket is adott a diétához:

Sok víz – A víz segít a sejtek hidratálásában, ami fenntartja az anyagcserét és a test egyéb funkcióit. Khloe napi négy liter vizet iszik a fogyás érdekében, amit nem feltétlenül ajánlunk, de a sok víz egészséges, az biztos.

Egészséges nasi – Khloét nagyban segítette a fogyás során az, hogy egészséges nassolnivalókkal töltötte fel a hűtőt és a kamrát, így képes volt szinte észrevétlenül csökkenteni a cukorfogyasztást. Hiszen ha egészséges ételek vesznek körül, nincs más választásunk, mint az egészséges táplálkozás.

Gyorsételek és tejtermékek csökkentése – Sült krumpli, hamburger, pizza, fagyasztott készételek, feldolgozott élelmiszerek, sütemények, csokoládék… mind tele vannak cukorral és transzzsírokkal. Khloe számára az volt a nagy fordulópont a fogyásban, amikor ezeket és a tejtermékeket visszaszorította az étrendjében. A tejtermékekről azért inkább csak orvosi javaslatra mondj le teljesen.

Csalónap – Khloe Kardashian szerint nem szabad mindent megtagadni magunktól, mert az csak szenvedést okoz, ezért egy héten egy nap tart egy csalónapot. Ilyenkor 500 kalóriát enged magának pluszban, melynek keretén belül egy olyan kedvenc ételéből fogyaszt, amiről a hétköznapokon le kell mondania.

Via

Akkor és most:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top