nlc.hu
Baba

Kim Kardashian levélírás a gyerekeinek

Kim Kardashian ugyanazt ajándékozza a gyerekei szülinapjára minden évben

A dolog ingyen van, ráadásul nagyon szentimentális, sokkal inkább, mint azt bárki gondolná az egykori valóságshow szereplőről.
Kim Kardashian

Kim Kardashian az egyik legmegosztóbb híresség a sztárvilágban, épp ezért a legtöbben a szülői kvalitásait sem becsülik sokra. Pedig annak alapján, amit nemrég nyilatkozott, úgy tűnik, hogy sokkal jobb anyuka, mint azt bárki feltételezné.

A valóságshowsztár az On Purpose and Jay Shetty podcast vendége volt, ahol elárulta, hogy Kanye Westtől született gyerekinek – Northnak, Saintnek, Chicagonak és Psalmnak – minden évben egy levelet ajándékoz a szülinapjára. A négy-öt oldalas írások a kicsitk jelentős mérföldköveit tartalmazzák. Kik a barátaik, mik a kedvenc ételeik, milyen hülyeségeket csináltak, sőt, Kim a gyerekszájas elszólásokat is ebbe gyűjti.

Nagyon szórakoztató látni, már az első évtől mostanáig. Az egyikük majdnem tíz éves. És tudom, hogy ezt értékelni fogják” – mesélte a podcast legutóbbi epizódjában.

Kim egyébként nem magától találta ki ezt az ajándékozási formát, az édesanyja, Kris Jenner is ezzel lepte meg őt minden születésnapján.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top