nlc.hu
Trend

Elrontott orrplasztika

2 milliót fizetett az orrplasztikájáért, a kommentelők szerint csak rontott vele a helyzeten

Büszkén töltötte fel az átszabott orráról készített videót a közösségi oldalára, ám a kommentelők nem kímélték.
Műtét

A brit Kendal Bow egészen fiatal kora óta elégedetlen volt az orrával, ezért már 14 évesen elkezdett spórolni arra, hogy egy nap átszabathassa a testrészt.  

„Befolyásolta az önbizalmamat, és úgy éreztem, ez az egyetlen dolog, ami visszatart” – mesélte a lány. 

Nyolc év gyűjtögetés után idén meglett a szükséges 4500 font, vagyis átszámítva közel 2 millió forintnak megfelelő összeg a beavatkozásra, így a lány júliusban kés alá feküdt. A célja az volt, hogy hasonló orrot plasztikáztasson magának, mint Bella Hadid, aki korábban szintén eltávolíttatta a dudort az orráról. A végeredménytől annyira el volt ragadtatva, hogy megosztotta azt a közösségi médiában is. Azonban a legkevésbé sem ilyen reakciókra számított.

A videót közel 2 és félmillióan nézték meg és özönleni kezdtek a negatív kommentek, melyek szerint a beavatkozást alaposan elbaltázták és inkább rontott a helyzeten, mintsem javított volna.

„Hogy nem vagy depressziós? Tízszer rosszabbul néz ki utána… NEM így kellene kinéznie” – írta egy hozzászóló.

„Nagyobbnak tűnik, mint korábban?!” – így egy másik komment.

Bow a megjegyzések hatására egyre inkább úgy érezte, hogy valóban elcsúfították az arcát a műtéttel.

„Először nem volt gondom ezzel, de minél több megjegyzést kaptam, csak bámultam az orrom, és kezdtem egyre jobban utálni” – mondta. 

A lány végül annyira elbizonytalanodott, hogy visszament a plasztikai sebészéhez és felülvizsgálatot kért. Az orvos azonban megnyugtatta, hogy ez még nem az orra végleges formája, a duzzanat nagyjából 12 hónap alatt tűnik majd el teljesen.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top