nlc.hu
Életmód

Kim Kardashiannak súlyos pénzbírságot kell fizetnie

Kim Kardashiannak súlyos pénzbírságot kell fizetnie, mutatjuk, mennyit

Kim Kardashiannak súlyos pénzbírságot kell fizetnie.
vintage estélyi ruha vörös szőnyeg haute couture

Kim Kardashian beleegyezett, hogy 1,26 millió dollár (több mint 530 millió forint) bírságot fizessen, amiért az EthereumMaxot reklámozta az Instagram-oldalán.

Az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet szerint a valóságshow-sztár 250 000 dollárt kapott a kriptopénz reklámozásáért, anélkül, hogy felfedte volna, hogy ezért fizettek neki. Emellett beleegyezett abba is, hogy három évig nem reklámoz kriptoeszköz értékpapírokat.

Ügyvédje a BBC Newsnak nyilatkozott: „Ms. Kardashian örül, hogy megoldotta ezt az ügyet a SEC-vel”. Az ügyvéd azt mondta: „A vállalatnak nem kell többé megkérdőjeleznie az ügyet: Kardashian a kezdetektől fogva teljes mértékben együttműködött a SEC-vel, és továbbra is hajlandó mindent megtenni, hogy segítse a SEC-t ebben az ügyben. Szeretné maga mögött tudni ezt az ügyet, hogy elkerülje az elhúzódó vitát.” A perben azt állították, hogy együttműködtek a kriptopénz félrevezető reklámozásában és értékesítésében, a cél az volt, hogy a befektetőknek történő eladás előtt felpumpálják az árfolyamot.

Kim Kardashian nem először kerül kellemetlen helyzetbe, az elmúlt években számtalan alkalommal lebuktatták kínos Photoshop-hibái miatt, az esetek többségében az alakját karcsúsítja különféle trükkökkel, de előfordul, hogy, a tökéletes családi fotó érdekében még a  gyerekeit is retusálja. Most egy Instagramra augusztus 16-án felkerült felvételről derült ki, alighanem manipulált s ezúttal a valóságshow-sztár nyaka lett természetellenesen vékony.

Caroline Ross reklámfotós a celeb mögött látható medence vizének különös fodrozódása lévén szúrta ki a turpisságot és saját TikTok-oldalán be is mutatta, hogy milyen módosításokat hajtott végre képén Kim Kardashian, és azt is, hogyan néz ki a híresség valójában.

(BBC)

Kiemelt kép: Kim Kardashian (Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top