nlc.hu
Trend

Kim Kardashian megint manipulálta a saját fotóját

Kim Kardashian megint manipulálta a saját fotóját

Ezúttal a háttérben látható medence vizének különös fodrozódása buktatta le a hírességet.

Kim Kardashiant az elmúlt években számtalan alkalommal lebuktatták kínos Photoshop-hibái miatt, az esetek többségében az alakját karcsúsítja különféle trükkökkel, de előfordul, hogy, a tökéletes családi fotó érdekében, még a  gyerekeit is retusálja. Most egy Instagramra augusztus 16-án felkerült felvételről derült ki, alighanem manipulált s ezúttal a valóságshow-sztár nyaka lett természetellenesen vékony.

(Fotó: Stefanie Keenan/Getty Images for This Is About Humanity)

(Fotó: Stefanie Keenan/Getty Images for This Is About Humanity)

Caroline Ross reklámfotós a celeb mögött látható medence vizének különös fodrozódása lévén szúrta ki a turpisságot és saját TikTok oldalán be is mutatta, hogy milyen módosításokat hajtott végre képén Kim Kardashian és azt is, hogyan néz ki a híresség valójában.

Noha lehet, hogy elsőre úgy tűnik, a képek manipulálása nem akkora gond, egyre aggasztóbb trendeket lehet látni amiatt, hogy hírességek átszerkesztett, filterezett képekkel hamis üzenetet közvetítenek arról, mi a szép és hogyan kéne kinéznie egy emberi testnek.

Ennek egyik aggasztó példája, hogy egyre többen fekszenek kés alá, hogy olyan idomaik legyenek mint a Kardashian család tagjainak. A brazil fenékfeltöltés (BBL) nevű fenékplasztika nagyon népszerű az Egyesült Államokban és sajnos, ezzel egyetemben, Floridában például azoknak a száma is nő, akik a beavatkozás szövődményeibe belehalnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top