Sztárok

Bruce Jenner: ilyen nő lett Kim Kardashian apja

Neves női magazin címlapjára került a frissen nővé operált Bruce Jenner, aki egykor férfi olimpikonként, majd a leghíresebb valóságshow családfőjeként vált világszerte ismert emberré. Az átváltozására egész Hollywood reagált.

Bruce Jenner a Kardashian gyerekek anyját, Krist vette el feleségül, mesés apa, gyermekei imádják őt. Azoknak, akik nem ismernék a Kardashian családot, érdemes annyit elöljáróban elmondani, hogy az Egyesült Államokban a saját mindennapjaikat bemutató reality műsorukkal valóságos birodalmat építettek. Velük aztán a forgatásokon tényleg minden megtörtént, de mindent felülmúlt az elmúlt egy év, amikor Kris és Bruce elváltak, majd a férfi bejelentette: nőként akar tovább élni.

A transznemű olimpikon már a ’80-as években megkezdte a hormonkúrát, de amikor találkozott Kris Kardashiannal, felhagyott vele. “Nyolcéves korom óta nőnek érzem magam, nem éreztem magam soha melegnek, nem is gondolkoztam azon, milyen párt válasszak magamnak. Kicsit úgy érzem, a három feleségemet átvertem” – mesélte egy hónapja az ABC News csatornán Diane Sawyernek.

Bruce Jenner Caitlyn Jennerként született újjá, ami előtt a neves női magazin, a Vanity Fair egy szép képsorral tisztelgett. A galériára kattintva, megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

“Olyan boldog vagyok, hogy ilyen hosszú küzdelem után végre önmagamként élhetek. Üdvözöllek Caitlyn. Alig várom hogy megismerhessem őt/magamat” – írta Jenner a Twitter oldalán.

A Vanity Fair címlap felrobbantotta az internetet, és Hollywood egy emberként gratulált az átváltozáshoz.

Ellen DeGeneres, a leghíresebb beszélgetős műsor házigazdája, ezt írta: “Azt kívánom a világnak, hogy mindannyian olyan bátrak lehessünk, mint Caitlyn Jenner.”

Lady Gaga: “Caitlyn Jenner, köszönjük, hogy mindannyiunk életének része vagy, és a saját eszközeiddel megváltoztatod az emberek gondolkodását.”

Demi Moore: “Köszönjük Caitlyn Jenner, hogy megosztottad velünk a valódi külső és belső szépségedet!”

Susan Sarandon: “Gratulálok Caitlyn Jenner az újjászületésedhez. Rengeteg intelligens beszélgetést inspiráltál és bátorságot mutattál.”

Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger volt felesége: “Végre szabadon. Ez elgondolkodtatott. A szabadság érzése. Hajrá Caitlyn Jenner!”

Kim Kardashian a nevelőapjáról: “Caitlyn Jenner a Vanity Fairben. Fotó Annie Leibovitz! Milyen gyönyörű! Légy boldog, légy büszke, éld az életed, ahogy TE akarod!”

 Kendall Jenner, az olimpikon másik lánya: “légy szabad, most csodás madár”

Miley Cyrus: “Imádom Caitlynt”

I ❤️ Caitlyn!!!!

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

 Rumer Willis: “Rendben Caitlyn, mindaddig, ameddig megmondod, honnan van az a fürdőruha.”

Anna Kendrick színésznő: “Gratulálok, Caitlyn”

 Abigail Breslin: “Huh, Caitlyn Jenner bámulatos.”

 Kerry Washington: “CAITLYN! Imádom. Nagyon örülök neki”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top