nlc.hu
TV-sztárok

Jennifer Lawrence nem mindennapi interjúja

A vécén ülve adott interjút Jennifer Lawrence

Ellen még csak bele sem pirult a szituációba.

Jennifer Lawrence pont az a színésznő, aki a tehetsége mellett a szépségéről és a hétköznapiasságáról híres. Hiszen ő az, aki nem egyszer botlott meg a vörös szőnyegen, és nevette ki saját magát. 

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence (Fotó: Getty Images)

Mindemellett az Éhezők viadala sztárja nagyon óvja a magánéletét. Azt tudni lehet, hogy nem olyan régen adott életet első gyermekének, ám sem róla, sem a családról nem posztol soha és nem is beszél róluk. Az viszont jó kérdés, hogy hol húzza meg a határokat, ugyanis most a vécéről jelentkezett be egy élő show-ba.

Ellen DeGeneres műsora hamarosan a végéhez ér, és a műsorvezető most azzal indította a beszélgetést, hogy tudja, Jennifer kiskorában, amikor arról ábrándozott híres lesz, akkor a vécén ülve, miközben nagy dolgát végezte, arról fantáziált, hogy Ellennek ad interjút. Több sem kellett a műsorvezetőnek, most valóra váltotta a színésznő gyerekkori álmát.

A műsorvezető meg is kérdezte Jennifert, álmodozott-e még más interjúpartnerekről vécézés közben. 

„Oprah-ról természetesen. És egy kicsit Lettermanról. De érted rajongtam. Úgyhogy, majdnem mindig, amikor nagydolgom volt, azt képzeltem, te beszélgetsz velem” – válaszolta Jennifer. 

„Kentuckyban ülni a vécén, és úgy tenni, mintha valaki interjút készítene veled, aztán a végén nagy szupersztár leszel, és most arról beszélgetni, hogy egy vécén ülve úgy csinálsz, mintha interjút készítenének veled” – összegezte a történteket a műsorvezető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top