nlc.hu
Szabadidő

Ellen DeGeneres megható posztot írt

Felvették az utolsó részt – Búcsúzik a tévé képernyőről Ellen DeGeneres

Május 26-án lehet utoljára a képernyőn látni Ellen.

19 évad után búcsúzik a tévéről a The Ellen DeGeneres Show, amely az amerikaiak egyik kedvence volt. Ellen DeGeneres az évek folyamán több, mint négyezer vendéggel beszélgetett, köztük hollywood majdnem összes csillaga, és több politikus is megjelent. 

Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres (Fotó: Getty Images)

Az elmúlt évek nem voltak botránymentesek, ugyanis két éve pár stábtag azt állította, hogy a színfalak mögött előfordult rasszizmus, erőszak és szexuális bántalmazás is. Ettől függetlenül Ellen amellett, hogy nézők százait szórakoztatta humorával és érdekes kérdésivel az annál is érdekesebb vendégeihez, rengeteget adományozott és felhívta az emberek figyelmét a jótékonykodásra.

Csütörtökön utoljára forogtak a kamerák. Ezt követően a műsorvezető egy megható Instagram-posztban búcsúzott az adástól, aminek utolsó epizódja május 26-án lesz látható. 

Ma rögzítettük az Ellen Show utolsó epizódját, amely május 26-án kerül adásba. Amikor 2003-ban elindítottuk ezt a műsort, az iPhone még nem létezett. A közösségi média nem létezett. A melegházasság nem volt legális. Csak néztük, hogy hogyan változik a világ. Bármi is történt, a célja mindig az volt, hogy a show egy olyan hely legyen, ahol mindannyian összegyűlhetünk és nevethetünk egy órát. Életem legnagyobb kiváltsága volt, hogy meghívást kaptam erre a műsorra, ami hihetetlen örömet okozott számomra. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm” – írta Ellen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top