Szabadidő

Ellen DeGeneres is megirigyelné a menhelyi kutyusok „Oscar-szelfijét”

A négylábúak fotója megolvasztja az internetezők szívét.

Rohan az idő: már hat év is eltelt azóta, hogy a sokak által csak Ellenként emlegetett műsorvezető maga köré gyűjtötte a 2014-es Oscar-gála legnagyobb sztárjait és elcsattant az a bizonyos szelfi. Ez itt, alább.

A fotó akkor egy reklámkampány része volt, de erre már valószínűleg senki sem emlékszik, viszont sokakban még valószínűleg élénken él Jennifer Lawrence vörös ruhájának vagy Bradley Cooper széles mosolyának emléke. Az Oscar-szelfi afféle időkapszulaként is működik, elvégre ma már nem igazán készülhetne hasonló kép a #metoo-botrány által elsodort Kevin Spacey részvételével.

Ellen DeGeneres legendás „Oscar-szelfije" a 2014-es gáláról (Fotó: Getty Images)

Ellen DeGeneres legendás „Oscar-szelfije” a 2014-es gáláról (Fotó: Getty Images)

A kutyák az igazi sztárok!

Félre azonban a több mint fél évtizedes fotóval, amikor sokkal komolyabb cukiság kering az interneten: az ohiói Go Fetch kutyanapközi négylábú ügyfelei ugyanis most alaposan feladták a leckét a lájkokra vadászó celebeknek.

Az alábbi képet eredetileg egy Jacqueline Sexton nevű nő készítette a menhelyen, majd a kész fotót nézve rájött, hogy az egész olyan, mintha a kép közepén látható fekete, Rogue nevű kutyus készített volna egy szelfit a telefonjával.

A képet Sexton feltöltötte egy Facebook-csoportba, ahol egy napon belül több száz kommentet és lájkot is kapott, nem csoda, hogy a fotó „kiszabadult” a közösségi oldalról és már a Twitteren is nagy sebességgel terjed.

„Nagyjából így képzelem el a mennyország bejáratát!” – írta az egyik kommentelő.

Valaki felvetette, hogy beállított képről van-e szó, Matt Ramsey, a Go Fetch tulajdonosa a The Esquire-nek nyilatkozva azonban elárulta, hogy ilyesmiről szó sincs, a kutyák ennyire barátságosak és így várják az embereket, akik belépnek a helyiségbe. A tulajdonos elárulta, hogy az ebek közül többen rendszeres látogatói a kutyanapközinek, így jól kijönnek egymással, minden reggel régi ismerősként üdvözlik egymást.

További cikkeink cuki kutyákról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top