TV-sztárok

Elképesztően néz ki Jennifer Lawrence

Az Éhezők viadalának befejező részét mutatták be Berlinben, és a sajtótájékoztatón Jennifer Lawrence arról is beszélt, hogy a sok munka miatt túl gyorsan öregszik.

Fáradtnak és kicsit meggyötörtnek tűnt Jennifer Lawrence a sajtótájékoztatón, de a fotózáshoz már a jól ismert arcát láthatták a rajongói. A folyton viccelődő színésznő ezúttal komolyabb hangot ütött meg, és elmondta, hogy nagy hatással volt rá az Éhezők viadala karaktere. Korábban már mesélt arról, milyen nyomást jelent neki és mekkora elismerést, hogy rengeteg fiatal tekinti példaképének.

Elképesztően néz ki Jennifer Lawrence

Elhíresült pillanat volt, amikor fogyókúrára akarták fogni, mert a rendező szerint Jennifer Lawrence karaktere soványabb, de ezt a színésznő visszautasította. Most azonban már más a helyzet, a sok munka miatt nem is kellene már külön fogyókúrába fognia.

“Próbálok minél több munkát bevállalni, hogy az emberek más oldalamat is megismerjék, hogy lássák, milyen karaktereket tudok még megformálni, ahelyett hogy szabadságra mennék. Éppen ezért úgy öregszem, mint egy elnök” – mondta az ezerarcú Jennifer Lawrence, utalva arra, hogy az Egyesült Államok székében ülők sokkal gyorsabban öregszenek az átlagnál. Szerinte már most több ránca van, mint egy átlagos 25 évesnek.

Elképesztően néz ki Jennifer Lawrence

“Gyűlölök úgy felkelni vagy lefeküdni, hogy nem tudom, mit csinálok másnap, vagy hogy aznap nem tettem semmit. Volt olyan, amikor ki akartam venni egy kis pihenőt, mert nagyon megterhelő volt az Éhezők viadalát forgatni, és nagyon féltem attól, hogy kiégek” – mondta, és utalt egy korábbi nyilatkozatára is, amelyben Jennifer Lawrence kiosztotta a férfiakat, mondván, jogtalan előnyt élveznek, több pénzt kapnak kevesebb munkáért. 

Elképesztően néz ki Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence elképesztően nézett ki, de sokan aggódnak is a sztár miatt, mert nagyon lefogyott, és láthatóan fáradt is, mégsem pihen. Nemrég a filmsorozatbeli kollégáival együtt írhatták alá a Hírességek sétányán a saját csillagukat. Akkor az “elképesztően sovány” Jennifer Lawrence volt a beszédtéma.

A galériára kattintva több képet is láthatsz a színésznőről és az említett eseményről:

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top