nlc.hu
TV-sztárok

Jennifer Lawrence és Cooke Maroney sétálni mentek a picivel

Még kollégái sem tudják Jennifer Lawrence kisbabájának nevét

Amy Schumer nyilatkozott az újszülöttről.

Az Éhezők Viadala és a Ne nézz fel! című filmek sztárja, Jennifer Lawrence rendkívül óvja a magánéletét a nyilvánosság elől, de a lesifotósok elől még ő sem tud mindig elbújni. 

Jennifer LAwrence

Jennifer Lawrence (Fotó: Instagram)

Annyit azért tudnak a rajongók, hogy Jennifer és férje, Cooke Maruney 2018-ban találkoztak, és a következő év elején már el is jegyezték egymást. Nem tétlenkedtek az esküvővel sem, 2019 őszén egybekeltek. Nem sokkal később kiderült, hogy a hollywoodi sztár gyermeket vár. 

Bár mindig keveset beszél a magánéletéről és nem használja a közösségi médiát, a People magazinnak sikerült lencsevégre kapnia, ahogy Jennifer Lawrence és férje sétálni mentek a gyermekükkel. Eközben kollégája, Amy Schumer szintén elszólta magát. 

A Túl szexi lány főszereplője a Vanity Fair műsorában – ahol hazugságvizsgálóra kapcsolták – beszélt róla, hogy szerinte megváltoztatta kolléganőjét az anyaság, és még nem volt alkalma találkozni a babával, ráadásul Jennifer még a kicsi nevét vele sem osztotta meg vele, hiszen tisztában van vele, hogy hajlamos elszólni magát a kamerák előtt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top