nlc.hu
Sztárok

Színészek, akik részegen forgattak

Színészek, akik részegek voltak egy filmjük forgatásán

Meglepő egy lista, az biztos.

A folyékony bátorság nemcsak civil szitukban elengedhetetlen néha – a színészek a munkájukban is van, hogy az alkoholhoz fordulnak, hogy átsegítse őket egy-egy nagyobb kihívással járó jeleneten. De persze nem ez az egyetlen oka, ha egy-egy sztár részegen jelent meg egy film forgatásán. Olvass tovább, hogy megtudd, pontosan miért jelentek meg kapatosan a forgatásokon ezek a celebek. 

Margot Robbie

Az akkor 23 éves Margot Robbie A Wall Street farkasában kapta meg élete első nagyobb szerepét. Az első forgatási napján pedig rögtön egy meztelen jelenettel kezdtek. Nem csoda tehát, hogy Margot úgy érezte, kell neki egy kis biztatás, úgyhogy kérdés nélkül elfogadta a stábtag által felajánlott tequilát – annak ellenére, hogy még csak reggel 9 volt. „Három felest is lehúztam, levettem a ruháimat, megcsináltam a jelenetet és minden oké volt. Sokat segített, hogy ne remegjen a kezem, és kaptam egy kis önbizalomlöketet.”

Sztárok, akik részegen forgattak

Fotó: Profimedia

Billy Bob Thornton

A Tapló télapó főszereplője gyakorlatilag az egész film során részeg volt, az őt alakító Billy Bob Thornton viszont csak a sztori kulcsjelenetében fordult a method acting módszeréhez, és vált teljesen eggyé a karakterrel. Azaz: abszolút elázott, amikor Willie összeomlását forgatták. Tudod, mikor az áruházi Mikulás teljesen elveszti az önuralmát és tönkreteszi a dísz-szamarat. Thornton ezt a napját három pohár vörösborral indította, ezt követte egy vodka-áfonya és néhány doboz sör. „Mire ehhez a jelenethez értünk, alig fogtam fel, hogy filmet forgatunk” – emlékezett vissza a színész. Azt is elárulta, hogy később még azt a jelenetet is felvették, mikor a karaktere részeg kábulatban áll a mozgólépcsőn. Ekkor Thornton valóban annyira illuminált állapotban volt, hogy állva elaludt, és arra riadt, hogy elérte a lépcső tetejét – ezt a felvételt használták fel végül a filmben is.              

Sztárok, akik részegen forgattak

Fotó: Profimedia

Jennifer Lawrence

Mikor Jennifer Lawrence az Utazókon dolgozott Chris Pratt-tel, elmondása szerint nagyon, nagyon leitta magát a szexjelenetük forgatása előtt. Azt remélte, hogy így kevésbé lesz bizarr a szitu, hogy egy házas embert kell megcsókolnia, de rá kellett jönnie, hogy az alkohol „csak még több szorongáshoz vezetett”.

Sztárok, akik részegen forgattak

Fotó: Profimedia

Carrie Fisher és Harrison Ford

Mikor a Birodalom visszavágot forgatták Angliában, Carrie Fishert felhívta a Monty Pythonos Eric Idle, hogy bulizzon velük és a Rolling Stonesszal. Carrie pedig azonnal szólt Harrison Fordnak. „Azt mondtam neki: »Gyere ide! Tiszta őrület van itt!«. Nem tudom, ő hogy emlékszik rá. De az emlékeim szerint sosem kerültünk ágyba, rögtön forgatni mentünk, szóval nem voltunk másnaposak – még részegek voltunk, amikor megérkeztünk a felhővárosba. Nem sokat mosolygunk a filmben, de ott igen” – mesélte a színésznő.

Sztárok, akik részegen forgattak

Fotó: Profimedia

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top