nlc.hu
Trend

Margot Robbie a Barbie filmben

Megjelent az első fotó: így néz ki Margot Robbie a Barbie-film címszereplőjeként

Itt az első fotó, hogyan fest majd Barbie szerepében Margot Robbie.
Margot Robbie ausztrál színésznő részt vesz a Chanel Haute Couture kollekció 2022-es tavaszi-nyári divatbemutatóján Párizsban 2022. január 25-én.

Már javában forgatják az élőszereplős Barbie-mozifilmet, amelyben Margot Robbie lesz Barbie, Ken bőrébe pedig Ryan Gosling bújik majd, aki nagyon extrém hajszínt vállalt be az új szerep miatt.

A Greta Gerwig által rendezett filmről egyelőre nem sokat tudni, de várhatóan 2023. július 21-én kerül a mozikba. Most a Warner Bros. a közösségi oldalain megosztott egy képet, amelyen először látható Barbie-ként Margot Robbie:

A fotón a színésznő – aki a film producere is – mosolyogva, szőkén látható egy klasszikus rózsaszín kabrióban. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy remekül sikerült a casting, Margot Robbie a tökéletes Barbie.

A filmben szerepelni fog America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Will Farrell és Issa Rae is, a cselekményt egyelőre titokban tartják.

Zajlik az élet Barbie körül, néhány napja egy olyan babát dobott piacra a Mattel, amelyet II. Erzsébet királynőről mintáztak. 

(Kiemelt kép: Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top