nlc.hu
Szabadidő

Barbie film sztárjai a vásznon és a valóságban

Így néznek ki a való életben a Barbie sztárjai

Kétség sem fér hozzá, hogy a Barbie a legjobban várt film a nyáron – lássuk, mennyire különböznek a Barbie-k és Kenek a karaktereiktől a valóságban!
Barbie

Akik nem ismerik Greta Gerwig és Noah Baumbach munkásságát – és nem rajonganak különösebben a játékért –, joggal állnak a fejüket vakarva értetlenül a Barbie film körül hype előtt. A pár az életben és a művészetben is remekül kiegészítik egymást: közösen írták a világ leghíresebb babájáról szóló filmet is, a rendezői székben pedig Gerwig ült. De a kamerák mögötti alkotók ismerete nélkül is alig várjuk a rózsaszín moziünnepet, hiszen Margot Robbie és Ryan Gosling már a sajtókörút alatt meggyőztek minket arról, hogy Barbie és Ken szerepére születtek.

De nem csak egyetlen Barbie és egyetlen Ken lesz a filmben. Ellenkezőleg: Barbieland csak úgy hemzseg a különféle foglalkozású Barbie-któl, és persze van néhány Ken is, akik…csak úgy léteznek. Nem sokat tudni a sztoriról, de az biztos, hogy főhőseink kikeverednek a való világba, így néhány emberrel is találkozni fognak. Így Gerwignek gyakorlatilag fél Hollywoodra szüksége volt, hogy egy ilyen óriási szereplőgárdát összetrombitáljon. (A másik fele pedig ment Christopher Nolanhez Oppenheimert forgatni – de erről majd máskor.) Mi pedig most megnéztük, hogyan is néznek ki a való életben a Barbie-k és Kenek!

Margot Robbie
Megnézem
Összes kép (13)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top